MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»: H Σελίν Ντιόν συγκινεί για την εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Σελίν Ντιόν συγκίνησε το κοινό, ερμηνεύοντας τον συγκλονιστικό “Ύμνο της Αγάπης” της Edith Piaf, στην πρώτη της εμφάνιση από το 2022.

Monopoli Team

Η Σελίν Ντιόν είχε δώσει μια προσωπική υπόσχεση στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της, που κατέγραψε την διαδικασία θεραπείας και αποκατάστασής της, ότι μια μέρα θα επιστρέψει στο Παρίσι. Και έτσι έγινε και αν κάτι μας έμεινε αξέχαστο από την Τελετή Έναρξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων, αυτό ήταν η επιστροφή της στην σκηνή, με μία εμφάνιση που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η Καναδή σταρ τραγούδησε στον Πύργο του Άιφελ τον συγκινητικό “Ύμνο της Αγάπης”, «L’Hymne à l’amour», της Edith Piaf, στην πρώτη της εμφάνιση από το 2022, όταν αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της μετά τη διάγνωση με Stiff Person Syndrome, μιας σπάνιας και ανίατης διαταραχής που προκαλεί ακαμψία στον κορμό και τα άκρα, μαζί με επώδυνους μυϊκούς σπασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλυμπιακοί Αγώνες 2024: Ποιοι έλληνες αθλητές αγωνίζονται σήμερα;12.09.2018

Στην θριαμβευτική επιστροφή της, λοιπόν, με ένα αστραφτερό λευκό φόρεμα, τραγούδησε μπροστά από ένα μεγάλο πιάνο, ενώ γύρω της έπεφτε βροχή και έκανε όλο τον πλανήτη να μιλά για την δύναμη ψυχής της.

Μετά την συγκλονιστική εμφάνισή της, η 56χρονη Ντιόν, συγκινημένη από την ανταπόκριση του κοινού, μοιράστηκε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που πλέον ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια like.

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 και γεμάτη χαρά που επέστρεψα σε μία από τις αγαπημένες μου πόλεις. Πάνω απ’ όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες θυσίας και αποφασιστικότητας, πόνου και επιμονής. Όλοι σας έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στο όνειρό σας και είτε πάρετε μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι πραγματοποιήθηκε για εσάς! Πρέπει όλοι να είστε πολύ περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να είστε οι καλύτεροι των καλύτερων. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας! – Celine xx» έγραψε η σταρ.

Μάλιστα, μερικές ώρες αργότερα, δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία της, να κοιτάζει έξω από το παράθυρο του δωματίου της.

«Ουάου, τι νύχτα. Σας ευχαριστώ @paris2024, @olympics και @dior που βοηθήσατε να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Και τώρα, ήρθε η ώρα να φύγουμε! Θα μου λείψεις Παρίσι!» έγραψε, αποχαιρετώντας την αγαπημένη της πόλη.

Περισσότερα από ShowBiz