MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV News: Γιατί το κοινό βλέπει Σόι και Ρετιρέ, το outsider της ΕΡΤ και ποιες ζωντανές εκπομπές θριαμβεύουν;

Την πλάτη στην τηλεόραση έχει γυρίσει για τα καλά το τηλεοπτικό κοινό ακόμη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που με ελάχιστες εξαιρέσεις -ίσως αφορούν τα αθλήματα που συμμετέχουν Έλληνες- δεν τους πολυ-παρακολουθούν.

Monopoli Team

Τι είδε και τι δεν είδε το δυναμικό κοινό 18-54;

Σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα γεμάτο επαναλήψεις των επαναλήψεων, το κοινό 18-54 επιλέγει μεν τις ζωντανές εκπομπές, δηλαδή την ενημέρωση, και επιλεκτικά δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε συγκεκριμένα προγράμματα, πράγμα που φαίνεται να έχει εξήγηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η Μαρία που έγινε Κάλλας»: Ολοκληρώθηκε το καστ της νέας βιογραφικής σειράς – Δείτε το πρώτο teaser12.09.2018

Έτσι για τη Δευτέρα 29/8 το δυναμικό κοινό έδωσε πρωτιά στην καλοκαιρινή Κοινωνία Ώρα Mega, ενώ στη δεύτερη θέση ήρθε το outsider, οι Συνδέσεις της ΕΡΤ που σημείωσαν ακόμα και 30άρια σε τέταρτο, σε συνέχεια των καλών επιδόσεων όλης της χρονιάς.

Στη ζώνη 10-1 το κοινό έδωσε μεν διψήφιο ποσοστό στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ όμως τα πρωτεία πήγαν στο Ρετιρέ και τις Οικογενειακές ιστορίες και αργότερα στο Σόι που ήταν ο μόνο με διψήφιο ποσοστό και μάλιστα κοντά στο 19%.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr.

Περισσότερα από ShowBiz