MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Veep: Η σειρά που κάνει τηλεθέαση γιατί προέβλεψε την προεδρία της Kamala Harris

Τελείωσε το 2019, μετά από επτά σεζόν, και τώρα οι Αμερικανοί την βλέπουν φανατικά.

Πηγή:Imdb
Monopoli Team

Ο Τζο Μπάιντεν έφυγε, η Κάμαλα Χάρις ήρθε. Και όχι μόνο ήρθε, αλλά έχει καταφέρει ήδη να μειώσει τη διαφορά της με τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά τρεις μονάδες, γεγονός που ζωντανεύει την ελπίδα η Αμερική να αποκτήσει, για πρώτη φορά, γυναίκα Πρόεδρο. Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα, βέβαια, μέχρι τις αμερικανικές εκλογές, γι’ αυτό θα μείνουμε στο σήμερα.

Και το σήμερα δείχνει πως η Κάμαλα Χάρις φέρνει κοντά της τους νέους, κυρίως μέσα από το TikTok. Είναι το πρόσωπο των ημερών για την Αμερική, γεγονός που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως μία τηλεοπτική σειρά του HBO, το Veep, έχει έρθει πάλι στο προσκήνιο, ακόμα κι αν το φινάλε της γράφτηκε το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗΠΑ: Η Kamala Harris έθεσε το ζήτημα της άμβλωσης στο επίκεντρο της εκστρατείας της για τις εκλογές του 202412.09.2018

Γιατί η σειρά Veep έγινε viral;

Το Veep διήρκησε επτά σεζόν κι αν δεν την γνώριζες, τώρα είναι η ευκαιρία να μάθεις περισσότερα. Διότι η εν λόγω σειρά, προέβλεψε την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις, όπως ακριβώς είδαμε να συμβαίνει και με τους Simpsons. Αλλά επειδή οι Simpsons έχουν κουράσει με τις προβλέψεις τους, όλοι στράφηκαν στο Veep, το οποίο ξαφνικά είδε την τηλεθέαση της πρώτης σεζόν να αγγίζει το 353%. Αυτό συνέβη πολύ γρήγορα, από τη στιγμή δηλαδή που ο Τζο Μπάιντεν αποσύρθηκε και έδωσε το πράσινο φως στην Κάμαλα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News