MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η Μήλος στους 8 κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για διακοπές τον Αύγουστο

Από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία, μέχρι το Εκουαδόρ και την Καραϊβική. Εάν η καλοκαιρινή σας άδεια ξεκινά τον Αύγουστο, οι κάτωθι προορισμοί είναι ιδανικοί για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Πηγή: Unsplash
Monopoli Team

Eάν είχατε την απαραίτητη… υπομονή, ο Αύγουστος θα σας ανταμείψει, καθώς υπάρχουν φοβερά μέρη για διακοπές που προσφέρουν χαλαρωτική καλοκαιρινή απόδραση, χωρίς να είναι ιδιαιτέρως πολυπληθή. Στην κορύφωση της θερινής ραστώνης, τα ταξίδια χρειάζονται οργάνωση, καθώς η πλειοψηφία των αδειούχων αναζητά φυγή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα που διανύουμε και γίνεται το… αδιαχώρητο!

Η Ελλάδα, μάλιστα, είναι στους πιο «καυτούς» προορισμούς, με αιχμή του δόρατος τη Μήλο, ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων. Εκτός από τις μαγευτικές της παραλίες και την τοπική της κουζίνα, η Μήλος έχει πλούσια ιστορία, γευστική κουζίνα, φυσική ομορφιά και παραθαλάσσιο κάλος. Ο Αδάμαντας είναι η χώρα του νησιού.

Το Σαρακίνικο, το Κλέφτικο, κερδίζουν τις εντυπώσεις, όπως το ίδιο ισχύει για τα Πολλώνια. Περίοπτη θέση στις καρδιές ντόπιων και ξένων επισκεπτών έχει καταλάβει τόσο το Παλιοχώρι όσο και η Φυριπλάκα. Η Πλάκα είναι μία περιοχή – στόλισμα για το νησί, ενώ η Μήλος, το «διαμάντι των Κυκλάδων» μαζί με άλλα μέρη από την Ιταλία και την Τουρκία, μέχρι το Εκουαδόρ και την Καραϊβική αποτελούν ιδανικές επιλογές εάν η καλοκαιρινή σας άδεια ξεκινά τον Αύγουστο και επιθυμείτε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ελληνική παραλία που αποθεώνει το Lonely Planet12.09.2018

Αναλυτικότερα

Σικελία

Το νησί της Σικελίας έχει πολλά να δώσει το καλοκαίρι, με γοητευτικές λιθόστρωτες πόλεις, κρυμμένα χωριά, όμορφους παράκτιους θύλακες και ιστορικές τοποθεσίες. Ο καιρός τον Αύγουστο είναι εξαιρετικός για μπάνιο στην παραλία. Παράλληλα, υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών στην Ταορμίνα, το Festa del Santo Salvatore στο Cefalù και το Ferragosto, το οποίο λαμβάνει χώρα σε όλη τη Σικελία. Τα νησιά του Αιόλου, ένα ηφαιστειακό αρχιπέλαγος στη Σικελία, αξίζει επίσης μία ματιά, καθώς ενδείκνυται για περιπέτειες και διαθέτει εκπληκτική θέα.

Πηγή: Unsplash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 καλοκαιρινές αποδράσεις εξπρές από την Αθήνα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί