MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Γκαμπριέλ Μεντίνα έγινε viral με την «ιπτάμενη» πόζα του – Το ρεκόρ που «έσπασε» στο Παρίσι

Ο Γκαμπριέλ Μεντίνα γράφει ιστορία στο Παρίσι.

Πηγή:@gabrielmedina/Instagram
Monopoli Team

Ο Γκαμπριέλ Μεντίνα είναι επαγγελματίας σέρφερ με διακρίσεις και μετάλλια. Είναι μόλις 30 χρονών, όμως έχει καταφέρει να πετύχει τον στόχο του πολλάκις, καθώς το 2014 έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος που κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος σέρφινγκ. Ανάλογους τίτλους κέρδισε το 2018 και το 2021, αποτελώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους αθλητές στην ιστορία του σερφ.

Ο ίδιος, όμως, είναι ασταμάτητος, αφού βρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και κατέρριψε ξανά ένα ρεκόρ με τις επιδόσεις του. Ο Γκαμπριέλ Μεντίνα κατάφερε να συγκεντρώσει την εντυπωσιακή βαθμολογία των 9,9, η οποία είναι η υψηλότερη βαθμολογία που έχει δοθεί σε αθλητή μέχρι σήμερα στους αγώνες του Παρισιού. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής γράφει ξανά ιστορία στον χώρο του αθλήματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαρίσι 2024 – Θόδωρος Τσελίδης: Υποδοχή ήρωα στο Ολυμπιακό Χωριό με πυρσούς και χειροκροτήματα12.09.2018

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ωστόσο, έχει γίνει viral και για ακόμη έναν λόγο. Αμέσως μετά την απίθανη βαθμολογία που κέρδισε, πόζαρε σαν ένας άλλος Ίκαρος – χωρίς φτερά – πάνω από τη θάλασσα, αγγίζοντας με το δάχτυλό του το σύννεφο και διατηρώντας απόλυτη συμμετρία με τη σανίδα του. Η φωτογραφία – που είναι άκρως εντυπωσιακή – έχει ενθουσιάσει τον διαδικτυακό κόσμο, που μιλάει με θερμά λόγια για τον «ιπτάμενο» σέρφερ από τη Βραζιλία.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα