MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
17
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Σαμπάνιες στις αίθουσες ελέω Marvel και Pixar

Παρότι το μπλοκμπάστερ «Deadpool & Wolverine» αλλά και το «Τα μυαλά που κουβαλάς 2» σπάνε τα ρεκόρ στις αίθουσες, οι διανομείς προγραμμάτισαν καμιά 10αριά νέες και παλιές ταινίες για την τρέχουσα εβδομάδα.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Η μούσα του Μπονάρ

Από τα νέα φιλμ ξεχωρίζει το βιογραφικό δράμα εποχής «Η μούσα του Μπονάρ» για την ζωή του διάσημου Γάλλου ζωγράφου Πιέρ Μπονάρ που εστιάζει στη σχέση με την σύζυγο και έμπνευση για τους περισσότερους πίνακες του Μαρτ, την οποία ερμηνεύει η Σεσίλ ντε Φρανς.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Δύο προς ένα

Το «Δύο προς ένα» είναι μια κωμωδία γερμανικής παραγωγής με πρωταγωνίστρια την περίφημη Σάντρα Ούλερ («Τόνι Έρντμαν», «Ανατομία μιας πτώσης») και θέμα μια εξωφρενική αλλά πραγματική ιστορία που συνέβη το καλοκαίρι του 1990 σε χωριό της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας.
Αίθουσες προβολής

Μόνοι στην Νέα Υόρκη

Το αστικό θρίλερ «Μόνοι στην Νέα Υόρκη» έχει ως κράχτες τους διάσημους Σον Πεν και Ντακότα Τζόνσον που υποδύονται τον οδηγό ταξί και την επιβάτη του οι οποίοι μπλέκουν σε μια απρόβλεπτη νυχτερινή περιπέτεια.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Δεύτερος γύρος

Ο «Δεύτερος γύρος» είναι μια ακόμη γαλλική κωμωδία (έχουν την τιμητική τους το φετινό καλοκαίρι) με την Σεσίλ ντε Φρανς (ξανά) να ερμηνεύει τη ζόρικη δημοσιογράφο που κάνει κόλαση τη ζωή ενός πολιτικού.
Αίθουσες προβολής

Τύχη να σου πετύχει

Ακόμη μια γαλλική κωμωδία είναι το σπονδυλωτό «Τύχη να σου πετύχει» όπου μελετά τις καταστροφικές συνέπειες του εύκολου πλουτισμού χάρη στην εύνοια της θεάς Τύχης.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Doraemon the Movie: Nobita’s Earth Symphony

Το γιαπωνέζικο μάνγκα «Doraemon the Movie: Nobita’s Earth Symphony» είναι άλλος ένας  κρίκος στην αλυσίδα του διάσημου franchise.
Αίθουσες προβολής

Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ

Το δημοφιλέστατο «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» του Φρανκ Ντάραμποντ επανακυκλοφορεί με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.
Αίθουσες προβολής

The killing

Ένα διαμαντάκι για τους σινεφίλ αποτελεί το νουάρ «The killing», η μόλις 3η ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ που γύρισε σε ασπρόμαυρο φιλμ το 1956.
Αίθουσες προβολής

Υψηλή κοινωνία

Η «Υψηλή κοινωνία» του Τσαρλς Γουόλτερς αποτελεί τη μιούζικαλ διασκευή του θρυλικού «Philadelphia Story» του Τζορτζ Κιούκορ, με την Γκρέις Κέλι στον τελευταίο της κινηματογραφικό ρόλο δίπλα στους Μπινγκ Κρόσμπι και Φρανκ Σινάτρα.
Αίθουσες προβολής

Η Θυσία

Τέλος, το κύκνειο άσμα του Αντρέι Ταρκόφσκι είναι η «Θυσία» που γυρίστηκε το 1986 κι αποτελεί μια από τις πιο προσωπικές ταινίες του κορυφαίου δημιουργού.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας