MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Only (Olympic) Fans: Ολυμπιονίκες χρηματοδοτούν τις συμμετοχές τους στους αγώνες με λογαριασμό στη γνωστή πλατφόρμα

Η σέξι πλευρά των αθλητών πληρώνει στο τέλος της ημέρας τους λογαριασμούς – Τι λέει αυτό για τον αθλητισμό σήμερα;

Monopoli Team

Γνωρίζαμε ήδη ότι ο πρωταθλητισμός κοστίζει ακριβά αλλά κάπως, οι περισσότεροι, έχουμε την εντύπωση ότι οι αθλητές βγάζουν πολλά λεφτά από τις χορηγίες και τις διαφημίσεις. Σίγουρα, αυτό μπορεί να ισχύει για δημοφιλή αθλήματα, όπως το τένις που οι κορυφαίοι παίκτες του κόσμου είναι παράλληλα και superstars.

Στην άλλη πλευρά, όμως, υπάρχουν χιλιάδες αθλητές που αγωνίζονται σε αθλήματα με πολύ μικρότερη προβολή και δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες για χορηγίες ή διαφημίσεις. Εξακολουθούν, όμως, να χρειάζονται χρήματα για εξοπλισμό, ταξίδια, προπονήσεις, γιατρούς και φυσικά για να… ζήσουν. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό που απαιτεί πολλές ώρες προπόνησης καθημερινά είναι κάπως δύσκολο να έχεις και μια άλλη δουλειά, άρα πώς θα βγάλεις τα προς το ζην;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘα πάρει η μπάλα και την Lin Yu-Ting μετά το περιστατικό με την Imane Khelif;12.09.2018

Κι αν νόμιζες ότι κερδίζοντας χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι κόποι τους ανταμείφθηκαν, κάνεις λάθος. Περισσότερο ηθικό παρά οικονομικό είναι το κέρδος τους. Ίσως γι’ αυτό αρκετοί Ολυμπιονίκες έχουν στραφεί στο OnlyFans για να εξασφαλίσουν επιπλέον έσοδα -ή και τα προς το ζην.

Ο 29χρονος βρετανός ολυμπιακός δύτης, Τζακ Λόουερ, πρόσφατα προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές του ανακοινώνοντας ότι άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans, στον οποίο μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση με μόλις 10 δολάρια το μήνα. «Προφανώς, έχω αυτό που θέλουν οι άνθρωποι», δήλωσε στην Telegraph ο Λόουερ, ο οποίος αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς του Παρισιού και συνέχισε λέγοντας: «θα το εκμεταλλευτώ ευχαρίστως. Είμαι λίγο hustler και θέλω λίγα παραπάνω χρήματα αν μπορώ. Η χρηματοδότηση δεν έχει αλλάξει εδώ και χρόνια. Είμαι στους τρεις καλύτερους του κόσμου και είναι 28.000 λίρες (33.000€ περίπου) τον χρόνο». Ωστόσο, ο Λόουερ έχει επιλέξει να μοιράζεται φωτογραφίες του με μαγιό, σλιπάκια, μπόξερ και άλλα αντί για εντελώς γυμνές και επιτρέπει στους συνδρομητές του να συνομιλούν μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘρίαμβος για την Ελλάδα στην κωπηλασία: Χάλκινοι οι Παπακωνσταντίνου – Γκαϊδατζή και Φίτσιου – Κοντού (vid)12.09.2018

Αν και δεν αποκάλυψε πόσα κερδίζει από το OnlyFans, πρέπει να είναι ένα καλό ποσό γιατί και κάποιοι συναθλητές του έχουν, επίσης, ενταχθεί στην πλατφόρμα, όπως ο Νόα Ουίλιαμς (κέρδισε το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο στη συγχρονισμένη κατάδυση μαζί με τον Τομ Ντέιλι), ο Ντάνιελ Γκούντφελοου και ο Μάτι Λι (χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στη συγχρονισμένη κατάδυση) να κάνουν κι αυτοί λογαριασμούς.

Ο πρώην Ολυμπιονίκης δύτης, Μάθιου Μίτσαμ (που έχει επίσης λογαριασμό στο OnlyFans) απάντησε σε όσους κατακρίνουν τους αθλητές σαν τον Λόουερ για την «παράλληλη ενασχόληση»: «Διάβασα ότι ο Τζακ (Λόουερ) κέρδιζε 28.000 λίρες το χρόνο από την εθνική βρετανική ομάδα, που δεν είναι πολλά χρήματα για έναν αθλητή του επιπέδου του, και αυτό εξηγεί γιατί αναζητά τρόπους να συμπληρώσει το εισόδημά του». Ο Μίτσαμ αποκάλυψε ότι όταν αποσύρθηκε από τις καταδύσεις το 2016, το εισόδημά του «μειώθηκε» και κατάφερε να τα βγάλει πέρα μόνο με τα χρήματα που κέρδιζε από το OnlyFans. «Η στάση μου – ως πρώην Ολυμπιονίκης που δημοσιεύει περιεχόμενο στο OnlyFans για 18 μήνες – είναι ότι είναι ένας χρήσιμος τρόπος να συμπληρώνει κανείς το εισόδημά του», εξήγησε.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα