MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Λίμνη Βουλιαγμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ: Ο απόλυτος προορισμός για τον Αύγουστο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεσαι στην παραδεισένια Λίμνη Βουλιαγμένη, που ανανεωμένη πλέον υπόσχεται την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία απόδρασης για τον Αύγουστο και για όσους παραμείνουν στην πόλη.

Monopoli Team | 02.08.2024

Μόλις σαράντα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας αρκούν για να βρεθείς σε έναν επίγειο παράδεισο, μια λίμνη σε ένα σκηνικό που μοιάζει σαν μόλις να ξεπήδησε από κάποια ιστορία του Τόλκιν. Ο λόγος για την ιαματική Λίμνη της Βουλιαγμένης, αυτό το σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο και διαχρονικό στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, που μάς καλεί για μερικές ανάσες δροσιάς μέσα στον καύσωνα του Αυγούστου.

Χρόνια τώρα η Λίμνη Βουλιαγμένη αποτελεί ένα μέρος ορόσημο για την Αττική. Κάτι τα νερά της λίμνης που διατηρούν σταθερή θερμοκρασία όλο τον χρόνο, κάτι πως μας φέρνει σε μια επαφή με τη φύση αλλά και εκείνες τις μικρές δόσεις ηρεμίας και χαλάρωσης που τόσο έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή περιμένοντας με ανυπομονησία τις διακοπές, είναι μερικοί από τους λόγους που καθιστούν την Λίμνη Βουλιαγμένη αγαπημένο προορισμό για ένα μοναδικό getaway – όχι μόνο για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης.

Και είναι και οι θρύλοι που συνοδεύουν το όνομά της και εμπλουτίζουν την ιδιαίτερη –  2.000 ετών – ιστορία της λίμνης προκαλώντας δέος στους επισκέπτες της, ενώ ανανεωμένη πια με νέες υποδομές και υπηρεσίες υπόσχεται μια ολιστική εμπειρία απόδρασης-αστραπή ένα απόγευμα μετά τη δουλειά, είτε ένα ζεστό πρωινό Σαββατοκύριακου που έχεις ξεμείνει στην πόλη. Ευεξία, επαφή με τη φύση, ηρεμία και επιλογές υψηλής γαστρονομίας συνθέτουν με λίγα λόγια τον δικό μας ιδανικό παράδεισο, που μάς καλεί να βιώσουμε την πόλη σε άλλους ρυθμούς.

Σε αυτό το πραγματικά μυσταγωγικό σκηνικό που παρά τον εκσυγχρονισμό του παραμένει αναλλοίωτο, με τα λεία βράχια, την «αγκαλιά» από πράσινο και τις αντανακλάσεις του στα απάνεμα γαλαζοπράσινα νερά της λίμνης, μπορούμε να απολαύσουμε την ηλιοθεραπεία μας από νωρίς το πρωί στο Main Deck, είτε να κάνουμε κράτηση στο Prive για περισσότερη ιδιωτικότητα. Επιπλέον, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στις upgraded επιλογές που διαθέτει ο χώρος όπως τις Καμπάνες, τους καναπέδες, τα comfort set κτλ, ενώ για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού για τις υπηρεσίες ευεξίας και Spa.

Και φυσικά, μια απόδραση στη Λίμνη Βουλιαγμένη μπορεί να γίνει πολύ εύκολα «all day», αφού εκεί μάς περιμένει το εστιατόριο Abraovata για μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα απογειώσει την ημέρα και την επίσκεψή μας. Το μενού το έχει επιμεληθεί ο σεφ John Skotidas, που με αφετηρία την μεσογειακή κουζίνα, το έχει στήσει με οικεία πιάτα, ολόφρεσκα υλικά, και όση φροντίδα απαιτείται για ένα ξεχωριστό ταξίδι αισθήσεων. Μάλιστα για πρώτη φορά έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το ιδιαίτερο αυτό μενού και στο Main Deck, με φόντο τη μαγευτική θέα της Λίμνης!

Η γαστρονομία συναντά, λοιπόν, την ευεξία σε ένα σύγχρονο place-to-be κοντά στη φύση και τόσο όσο μακριά από την πόλη, που υπόσχεται ξεχωριστές εμπειρίες από το πρωί μέχρι το βράδυ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λίμνη Βουλιαγμένη
Λεωφ. Ποσειδώνος, Βουλιαγμένη
www.lakevouliagmeni.gr, FB: Lake Vouliagmeni Athens, IG: lake_vouliagmeni_athens

Περισσότερα από Έξοδος