MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Free City: Τι κάνουμε δωρεάν το πρώτο ΣΚ του Αυγούστου στην Αθήνα;

Αυτό το Σαββατοκύριακο (3-4/8) – το πρώτο του Αυγούστου – θα συμμετάσχουμε σε αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Στίβος/Υπαίθρια Όργανα Γυμναστικής) στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, θα βρεθούμε στο Χαλάνδρι για ένα ξεχωριστό live με jazzy διάθεση και άλλα.

To 3x3 Grand Series στο ΚΠΙΣΝ
Monopoli Team

1. Η Αναστασία Έδεν και Άρης Βλάχος στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Η ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν μαζί με τον συνθέτη Άρη Βλάχο και την εκρηκτική μπάντα τους σε μία μοναδική μουσική παράσταση με jazzy διαθέσεις και ανατρεπτικές διασκευές που παραπέμπουν σε big band a la ελληνικά! Από Γαλάνη και Πρωτοψάλτη μέχρι Δεληβοριά και Μικρούτσικο, από Μοσχολιού και Αλεξίου μέχρι Χιώτη και Τσιτσάνη, οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται αξέχαστες στιγμές, με την επιμέλεια του προγράμματος να αναλαμβάνει ο Άρης Βλάχος.
Σάββατο 3 Αυγούστου στις 21:00
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία, Χαλάνδρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOur Festival 9: Το φεστιβάλ πολιτισμού και αλληλεγγύης επιστρέφει στο Χαλάνδρι με δωρεάν εκδηλώσεις12.09.2018

2. “Ο Καραγκιόζης πυροσβέστης & το καμένο δάσος” από το θέατρο σκιών «Σπυρόπουλου»

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται συναυλίες, αφιερώματα σε μεγάλους καλλιτέχνες, ξεχωριστές μουσικοχορευτικές βραδιές, μοναδικές παιδικές παραστάσεις, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2024, στο Άλσος Περιστερίου, στα Θέατρα Φοίνικα και Πολιτών, καθώς και στις πλατείες της πόλης. Για μία και μόνο νύχτα, το Σάββατο 3 Αυγούστου 2024, θα φιλοξενηθεί η παράσταση θεάτρου σκιών “Ο Καραγκιόζης πυροσβέστης & το καμένο δάσος” από το θέατρο σκιών «Σπυρόπουλου». Σε αυτή τη παράσταση, ο Χατζηαβάτης ενημερώνει τον Καραγκιόζη ότι πριν λίγες μέρες κάηκε ένα μεγάλο δάσος σε ένα διπλανό χωριό και έχουν παρουσιαστεί φαντάσματα και τέρατα που τρομάζουν τους κατοίκους. Ο Καραγκιόζης αποφασίζει να εξερευνήσει το δάσος, μαζί με τους υπόλοιπους φίλους του… Έτσι, γίνεται εθελοντής πυροσβέστης και παίρνει μαζί του τον Μορφονιό, τον Σταύρακα, τον Νιόνιο και τον θείο του, τον Μπάρμπα – Γιώργο. Θα καταφέρουν οι εξερευνητές να διώξουν τα τέρατα από το δάσος & να ανακαλύψουν την προέλευσή τους;
Σάββατο 3 Αυγούστου στις 20:30
Άλσος Περιστερίου, Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Tarja και Marko Hietala ζωντανά στο Gagarin12.09.2018

3. Olympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, γιατί μπορεί φέτος το καλοκαίρι η καρδιά της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης να χτυπά στη Γαλλία, όμως όλες και όλοι μπορούν να πάρουν μια γεύση από τους 33ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Olympic Festival Paris 2024. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα παρακολουθήσουμε αγώνες, θα συμμετάσχουμε σε αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Στίβος/Υπαίθρια Όργανα Γυμναστικής), ενώ και όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το Olympic Festival Art Zone, το Face Painting και το Εργαστήριο Ανακύκλωσης… με πετάλια.
Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Αυγούστου στις 19:00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Πάρκο), Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOlympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ: Το πρόγραμμα των δωρεάν εκδηλώσεων και δράσεων12.09.2018

4. Προβολή των ταινιών Φαντασία και Γάτος Σπιρουνάτος στο Κτήμα Φιξ

To Cine Fix ανοίγει αυλαία στο Κτήμα Fix για 2η χρονιά με την επιμέλεια της ομάδας του Cinema Alive και την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα χώρο εμποτισμένο από την ιστορία του τόπου μας, η ομάδα του Cinema Alive μας περιμένει και εκεί, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δυο αγαπημένες ταινίες. Το Σάββατο, τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και με τον συμβολικό τίτλο «Φαντασία», η ταινία φέρνει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την ανεμελιά, την αφθονία, τους μοιραίους έρωτες και τα ξέφρενα πάρτι της αθηναϊκής νύχτας των ‘90s. Τη Κυριακή, ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος Γάτος Σπιρουνάτος χρίζεται πρωταγωνιστής σε μια ταινία όλη δική του, γιατί μπορεί να τον γνωρίσαμε δίπλα στον ένα και μοναδικό Shrek, αλλά καιρός δεν είναι να μάθουμε επιτέλους από πού κρατάει η σκούφια του.
Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Αυγούστου στις 21:00
Κτήμα Φιξ, Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Κτήμα Φιξ γίνεται για 2η χρονιά θερινό σινεμά – Το πρόγραμμα των δωρεάν προβολών12.09.2018

5. To 3×3 Grand Series, μια σειρά τριών μεγάλων διεθνών τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο ΚΠΙΣΝ

To 3×3 Grand Series είναι μια σειρά τριών μεγάλων διεθνών τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) τα οποία έχουν ενταχθεί στην κατηγορία Quest, την υψηλότερη κατηγορία διοργανώσεων 3×3 της Fiba, δίνοντας απευθείας πρόκριση στις νικήτριες ομάδες στο 3×3 World Tour. Το 3×3 Grand Series – Athens 2024 θα λάβει χώρα από τις 02 έως και τις 04 Αυγούστου στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ, όπου θα στηθούν προσωρινά γήπεδα μπάσκετ 3×3 ανάλογα αυτών που χρησιμοποιούνται σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και μεγάλους αγώνες του εξωτερικού, με κερκίδες για περίπου 350 θεατές, δυνατή μουσική και ζωντανή διαδραστική παρουσίαση. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν ομάδες από 17 χώρες (Βέλγιο, Βόρεια Μακεδονία, Σλοβακία, ΗΠΑ, Σερβία, Κίνα, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Πολωνία, Ισραήλ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Βοσνία, Ρουμανία, Χιλή) μεταξύ των οποίων και οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Αυγούστου, 08.30 – 13.30 & 17.30 – 22.30 και 17.00 – 23.00, αντίστοιχα
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSNFCC Green Weekend 2024: Ένα περιβαλλοντικό διήμερο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με μια σειρά από δωρεάν δράσεις12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις