MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΙPS

4 αποτελεσματικά tips για το πιο γρήγορο καθάρισμα στο σπίτι

Αν δεν προλαβαίνεις την φασίνα λόγω της δύσκολης καθημερινότητας, δες μια σειρά από πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να τα κάνεις όλα στο άψε σβήσε.

Monopoli Team

Κεφάλαιο καθάρισμα. Έχεις τον τρόπο σου να κρατάς καθαρό και μαζεμένο το σπίτι; Έχεις, όμως, και ανάγκη να εξοικονομήσεις χρόνο από τις δουλειές του σπιτιού για να τον αφιερώσεις σε κάποιο από τα δεκάδες άλλα πράγματα με τα οποία ασχολείσαι -δουλειά, παιδιά, κατοικίδια, άθληση, εθελοντισμό, ό,τι έχεις στο πρόγραμμά σου τελοσπάντων.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις μια σειρά από μυστικά. Ήρθε η ώρα να τα εφαρμόσεις άμεσα και να είσαι σίγουρη πως θα δεις καλύτερο αποτέλεσμα στο καθάρισμα του σπιτού σου στο άψε σβήσε.

Δες 4 tips για φανταστικό καθάρισμα

Τζάμια: Μην τα πλένεις όταν έχει ήλιο

Είναι πρωί, ο ήλιος έχει βγει και μόλις έχεις σηκωθεί. Πίνεις τον καφέ σου και χαλαρώνεις γιατί είτε είναι Σαββατοκύριακο και δεν δουλεύεις, είτε έχεις ρεπό.

Λίγο μετά αποφασίζεις να αρχίσεις τη φασίνα, ξεκινώντας από τα τζάμια. Αυτό όμως, εμπιστεύσου μας, δεν είναι καθόλου έξυπνο. Γιατί;

Μα φυσικά επειδή ο ήλιος θα στεγνώσει γρήγορα τα τζάμια, προκαλώντας σίγουρα ραβδώσεις. Αντίθετα, προτίμησε να το κάνεις μια μέρα που θα έχει συννεφιά.

Και επειδή έχουμε προνοήσει για σένα, δες και μια συνταγή για ένα σούπερ καθαριστικό που αποτελείται από 60 γραμ. ξύδι, 600 γραμ. νερό και λίγες σταγόνες απορρυπαντικού πιάτων. Ψέκασέ το στα τζάμια σου και σκούπισέ το με ένα πανί μικροϊνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ3 τρόποι για να εξαφανίσεις με φυσικό τρόπο τα μυρμήγκια από το σπίτι το καλοκαίρι12.09.2018

Κατοικίδιο: Μη ρουφάς τις τρίχες του σκύλου ή της γάτας σου με την ηλεκτρική σκούπα

Αν μοιράζεσαι τη ζωή σου με ένα τετράποδο σου στέλνουμε την αγάπη μας. Δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο -και εμείς άλλωστε το ίδιο κάνουμε.

Οπότε σίγουρα θα έχεις θέμα που μαδάει. Και τι κάνεις γι’ αυτό; Χρησιμοποιείς την ηλεκτρική σου σκούπα για να μαζέψεις τις τρίχες.

Σίγουρα όμως θα έχεις παρατηρήσει ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες, αφού αυτή τις απομακρύνει αντί να τις… φέρνει κοντά όλες μαζί.

Στο εξής λοιπόν προμηθεύσου μια ηλεκτροστατική σφουγγαρίστρα, που έχει την ικανότητα να συγκεντρώνει όλες τις τρίχες και ύστερα τις μαζεύεις.

Αν τώρα θες να βάλεις μπρος την ηλεκτρική σου – τόσο ακριβά την έχεις πληρώσει- χρησιμοποιήσέ την για να καθαρίσεις την ηλεκτροστατική σφουγγαρίστρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life