MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
09
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα στην TV

Πέδρο Αλμοδόβαρ, Κουέντιν Ταραντίνο, Τιμ Μπάρτον. Μία εβδομάδα γεμάτη σινεμά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας (5-9/08).

Κάποτε Στο... Χόλιγουντ (Once Upon A Time In Hollywood)
Κάποτε Στο... Χόλιγουντ (Once Upon A Time In Hollywood)
Monopoli Team

Φονικό όπλο, στο STAR, Δευτέρα 5/08 στις 21:45

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Ντόνερ, Ηθοποιοί: Μελ Γκίμπσον, Ντάνι Γκλόβερ, Γκάρι Μπάσεϊ, Τομ Άτκινς, Μίτσελ Ράιαν, Νταρλίν Λαβ

Ο υπαρχιφύλακας Ρότζερ Μέρτοου, που μόλις «έκλεισε» τα πενήντα, αποκτά έναν καινούριο συνεργάτη, τον Μάρτιν Ριγκς, που προσπαθεί να ξεπεράσει το θάνατο της συζύγου του και έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Οι δυο τους αναλαμβάνουν τη διαλεύκανση του φόνου μιας από τις κόρες του Μάικλ Χανσάκερ, τραπεζίτη και παλιού συμπολεμιστή του Μέρτοου στο Βιετνάμ. Ενώ όμως αρχικά φαινόταν ότι επρόκειτο για μια απλή υπόθεση, οι Μέρτοου και Ριγκς, χωρίς να το καταλάβουν, θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών από μια ομάδα αδίστακτων βετεράνων του Βιετνάμ. Μετά από έρευνες και με κίνδυνο της ζωής τους οι δύο άνδρες θα ανακαλύψουν ότι επικεφαλής της ομάδας είναι ο Στρατηγός Πίτερ Μακάλιστερ, όπου με τη βοήθεια του πρωτοπαλίκαρού του, κυρίου Τζόσουα, έχει αποφασίσει να κλείσει για πάντα τα στόματά τους. Όμως, οι Μέρτοου και Ριγκς δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι…

Ένας αληθινός φίλος, στο ΟPEN, Τρίτη 6/08 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Γκέιλ Μανκούσο, Ηθοποιοί: Ντένις Κουέιντ, Μπέτι Γκίλπιν, Τζος Γκαντ, Κάθριν Πρέσκοτ, Μαρτζ Χελγκενμπέργκερ

Ο πανέμορφος σκύλος Μπέιλι ζει σε μια φάρμα στο Μίσιγκαν μαζί με τον Ίθαν και τη σύζυγό του, Χάνα. Σύντομα θα αποκτήσει και μια υπέροχη καινούρια φίλη, την εγγονή του Ίθαν, την Σίτζεϊ. Όταν όμως έπειτα από κάποιο διάστημα η μητέρα της Σίτζεϊ αποφασίζει να πάρει τη μικρή μακριά, ο Μπέιλι θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την υπόσχεσή του, ότι θα είναι ο παντοτινός της προστάτης. Μια τρυφερή ιστορία αγάπης και αφοσίωσης που θέτει το ερώτημα αν εμείς φροντίζουμε πραγματικά τους τετράποδους φίλους μας ή εκείνοι εμάς;

Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Τρίτη 6/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Ντόναλντ Πέτρι , Ηθοποιοί: Κέιτ Χάντσον,Μάθιου Μακόναχι,Άνταμ Γκόλντμπεργκ

Ένας επηρμένος διαφημιστής και μια γοητευτική δημοσιογράφος αρχίζουν να φλερτάρουν, έχοντας ο καθένας τα δικά του, κάθε άλλο παρά ευγενή κίνητρα. Εκείνος, εξαιτίας ενός στοιχήματος, κι εκείνη, με αφορμή ένα άρθρο…

Ραγισμένες αγκαλιές, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Τετάρτη 7/08 στις 22:35

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ, Ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ,Λουίς Ομάρ,Μπλάνκα Πορτίγιο

Ένας άντρας γράφει, ζει και αγαπά μέσα στο σκοτάδι. Πριν από 14 έτη έχασε το φως του και τη γυναίκα της ζωής του σε ένα αυτοκινητικό δυστύχημα. Ένα βράδυ ξεκινά να αφηγείται την ιστορία του… μια ιστορία συγκινητική και τραγική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα ξεχωριστός σινε-μαραθώνιος με θέα την πανσέληνο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος12.09.2018

To μυστικό της Ανταλάιν, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τετάρτη 7/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Λι Τόλαντ Κρίγκερ , Ηθοποιοί: Μπλέικ Λάιβλι, Έλεν Μπέρστιν, Χάρισον Φορντ

Ένα περίεργο ατύχημα φέρνει την 29χρονη Ανταλάιν, μια γυναίκα γεννημένη στις αρχές του 20ού αιώνα, αντιμέτωπη με την… αιώνια νιότη, εγκλωβίζοντάς την σε μια μοναχική ζωή. Μέχρι που ο έρωτας έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα.

Inception, στο STAR, Πέμπτη 8/08 στις 21:45

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν, Ηθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μαριόν Κοτιγιάρ, Έλεν Πέιτζ, Μάικλ Κέιν, Κεν Γουατανάμπι

Ο Ντομ Κομπ είναι ένας επιδέξιος ληστής και άσσος στην επικίνδυνη «τέχνη» του να αποσπά εξομολογήσεις: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή, που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι απόλυτα ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Κομπ δέχεται μια πρόταση όμως, που μπορεί να τον εξιλεώσει. Μια τελευταία δουλειά, που μπορεί να του δώσει πίσω τη χαμένη του ζωή αρκεί να καταφέρει το αδύνατο – τη γένεση (inception). O Κομπ και η ομάδα του, που απαρτίζεται από ειδικούς, πρέπει να καταφέρουν το αντίθετο απ’ ό,τι έκαναν ως τώρα. Ο στόχος τους πλέον δεν είναι να κλέψουν μια ιδέα αλλά να καλλιεργήσουν μια καινούργια. Αν τα καταφέρουν, θα σκηνοθετήσουν το τέλειο έγκλημα. Όμως ούτε οι ικανότητες, ούτε κάποιος σχεδιασμός είναι τόσο τέλειος, που μπορεί να τους διασφαλίσει ότι θα ξεφύγουν από τον πιο επικίνδυνο εχθρό τους, που δείχνει ότι έχει τη δύναμη να προβλέπει κάθε τους κίνηση. Έναν εχθρό, που μόνο ο Κομπ θα μπορούσε να προβλέψει…

Air Force One, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Πέμπτη 8/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Βόλφγκανγκ Πίτερσεν, Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ, Γκάρι Όλντμαν, Γκλεν Κλόουζ

Όταν Ρώσοι τρομοκράτες καταλαμβάνουν το προεδρικό αεροσκάφος και κρατούν σε ομηρία την οικογένεια του Προέδρου των Η.Π.Α., ο ισχυρός άνδρας αναγκάζεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, σε μια ταινία που προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

Κάποτε στο… Χόλιγουντ, στην ΕΡ3, Παρασκευή 9/08 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο, Hθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ντακότα Φάνινγκ, Σκουτ Μακνέρι, Αλ Πατσίνο, Τίμοθι Όλιφαντ, Τζέιμς Μάρσντεν, Κερτ Ράσελ, Ντέμιαν Λιούις, Τιμ Ροθ, Εμίλ Χιρς Στη κινηματογραφική βιομηχανία του Λος Άντζελες του 1969, ένας τηλεοπτικός αστέρας σειράς γουέστερν του ’50, αγωνίζεται να κρατήσει την καριέρα του, τη δόξα και τη φήμη του στα όρια του αξιοπρεπούς. Παράλληλα φροντίζει να βρίσκει δουλειά στον κασκαντέρ κολλητό του. Λεπτομέρεια: έχει για γείτονες τη Σάρον Τέιτ και τον Ρομάν Πολάνσκι.

Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας, στο OPEN, Παρασκευή 9/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον, Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Φρέντι Χάιμορ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Νόα Τέιλορ, Κρίστοφερ Λι

Ο Γουίλι Γουόνκα είναι ένας εκκεντρικός σοκολατοποιός με ένα ευφάνταστο εργαστήριο γλυκών στο οποίο δεν έχει καταφέρει να εισχωρήσει κανένας για 15 χρόνια. Μην έχοντας κοντινούς συγγενείς, αποφασίζει να διεξαγάγει ένα διαγωνισμό για να βρεθεί ο διάδοχος που θα αναλάβει τη θρυλική αυτοκρατορία του! Πέντε τυχερά παιδιά κερδίζουν τα «χρυσά εισιτήρια» και μεταξύ αυτών ο Τσάρλι, ένα παιδί από φτωχή οικογένεια που τώρα του δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Θα πρέπει όμως να περάσει τα τεστ που θα θέσει ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του παραμυθένιου εργοστασίου.

Φαντασμαγορική ταινία με την υπογραφή του Τιμ Μπάρτον, που κέρδισε κοινό και κριτικούς, ενώ σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία – σχεδόν μισό δισ. δολάρια διεθνώς.

A Wounded Fawn, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Παρασκευή 9/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Τράβις Στίβενς , Ηθοποιοί: Σάρα Λιντ, Τζος Ρούμπεν, Μάλιν Μπαρ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Έπειτα από μια κακοποιητική σχέση, η Μέρεντιθ δέχεται να βγει ραντεβού με έναν γοητευτικό άντρα, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι δολοφόνος. Τελικά, η ρομαντική απόδρασή τους μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης… κι έχει μόνο έναν νικητή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Σαμπάνιες στις αίθουσες ελέω Marvel και Pixar12.09.2018

Περισσότερα από Cine News