MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Έχω παιδιά»: Κυκλοφόρησε το πρώτο επικό τρέιλερ της νέας ξεκαρδιστικής σειράς

Ευγενία Σαμαρά και Βασίλης Μαυρογεωργίου είναι δύο ταλαιπωρημένοι γονείς στη νέα ξεκαρδιστική κωμωδία «Έχω παιδιά», που έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.

Monopoli Team

Το επικό πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά του MEGA, «Έχω παιδιά» προβλήθηκε στο κανάλι που μπαίνει δυναμικά στη νέα σεζόν δίνοντας βάση και στη μυθοπλασία.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την έλευση της Φαίης Σκορδά, ήρθε και το πρώτο τρέιλερ με την Ευγενία Σαμαρά και τον Βασίλη Μαυρογεωργίου σε μία διαφορετική συνέντευξη να εξηγούν πόσο δύσκολα είναι τα παιδιά τους στο να φάνε λαχανικά.

«Τα παιδιά αρνούνται να φάνε λαχανικά. Έχουμε καταφέρει να μασήσουν λαχανικά και αν δεν τους αρέσουν να τα φτύσουν πάνω μας. Τρώνε αυτά μακαρόνια με κιμά και εμείς όλα τα άλλα», περιγράφουν οι δύο ταλαίπωροι νέοι γονείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024; – Μια νέα ξεκαρδιστική κωμωδία έρχεται το φθινόπωρο12.09.2018

Έχω παιδιά: Η υπόθεση

Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα της σειράς.

Υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονιού; Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια.

Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.

Δείτε το τρέιλερ και διαβάστε περισσότερα στο znews.gr.

Περισσότερα από Cine News