MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Όλα όσα κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα

Τάε Κβον Ντο και χειροσφαίριση στο ΚΠΙΣΝ, ο DJ Pene στη βεράντα του Φάρου, παραδοσιακά κομμάτια από το Φεστιβάλ Ρεματιάς και πολλά άλλα, με ελεύθερη είσοδο, από τη Δευτέρα 5 έως τη Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024.

Monopoli Team

1. Προβολή της ταινίας Μυστήριο στη Βενετία στο Cine Θερινόν στην Καλλιθέα

Οι ταινίες με τον αγαπημένο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό είναι πάντοτε μια καλή επιλογή. Στη πιο πρόσφατη ταινία, που κυκλοφόρησε το 2023, παρακολουθούμε τον ντετέκτιβ, ο οποίος αν και έχει αποσυρθεί από την ενεργή δράση και ζει στη Βενετία, αναγκάζεται να λάβει δράση, όταν τον επισκέπτεται η Αριάδνη Όλιβερ, η πιο διάσημη συγγραφέας μυστηρίου, που ισχυρίζεται ότι έχει κάτι να μοιραστεί μαζί του. Η ταινία θα προβληθεί στον Χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) στο Σινέ Θερινόν, από το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» του Δήμου Καλλιθέας.
Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 21:00
Σινέ Θερινόν, Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Ρεματιάς 2024: «Νύχτες αλληλεγγύης» με συναυλίες, παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις12.09.2018

2. Ο Βασίλης Λέκκας και ο Νίκος Σπαθάς στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Ο Βασίλης Λέκκας και ο Νίκος Σπάθας θα μοιραστούν σήμερα, Δευτέρα, επί σκηνής βιώματα και τραγούδια από το κοινό τους περιβάλλον, που καθορίστηκε από την μακρόχρονη φιλία και συνεργασία του Βασίλη Λέκκα με τον Γιάννη Σπάθα, με πλούσια κατάθεση τόσο στην δισκογραφία όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις. Ο Νίκος Σπάθας από μικρή ηλικία βίωσε αυτή τη σχέση και έτσι φυσικά και αβίαστα γίνεται γέφυρα που μεταφέρει αυτή την ατμόσφαιρα και το ύφος. Στην παράσταση ακούγονται τραγούδια από την μακρά δισκογραφία του Βασίλη Λέκκα με τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς.
Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 21:00
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Σάττι: Sold out η συναυλία της στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού12.09.2018

3. Sunset DJ Sets στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Mε φόντο το ηλιοβασίλεμα, συντροφιά με το απολαυστικό Aperol Spritz και ρυθμούς από soul, funk και trip hop, μέχρι electronica και world beats, τα Sunset DJ Sets στη βεράντα του Φάρου είναι ο απόλυτος προορισμός για τις ζεστές βραδιές του φετινού καλοκαιριού. Τη Τετάρτη 7 Αυγούστου, ένας από τους πιο δραστήριους DJs στην Αθήνα. Στα DJ set του, ο Pene μπορεί να μιξάρει φαινομενικά ασύνδετα μουσικά είδη από dub, cosmic, balearic, disco, post rock, dark pop, electronic oddities και οτιδήποτε υπάρχει στο ενδιάμεσο. Tα τελευταία 20 περίπου χρόνια διοργανώνει εκδηλώσεις στην Αθήνα και έχει μοιραστεί τα decks με καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς όπως οι Sean Johnston (ALFOS), Balearic Mike, Kelvin Andrews, Ray Mang, Soft Rocks, Make A Dance, Haules Baules, Phillip Gorbachev, Bell Towers, Pete Herbert & Dicky Trisco, ενώ έχει αναλάβει το warm up στις συναυλίες των Moderat, των Chemical Brothers και του David Holmes.
Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 20:00
Φάρος, ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Σαρωνικό μέχρι την Ακρόπολη: Sunset DJ Sets με θέα από τη βεράντα του ΚΠΙΣΝ και ελεύθερη είσοδο12.09.2018

4. Η Άννα Μπιληλή στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2024, τραγουδάμε, χορεύουμε και γελάμε με τη ψυχή μας. Έτσι, αυτή τη Τετάρτη, η Άννα Μπιλιλή θα βρεθεί επί σκηνής. Νέα και ταλαντούχα ερμηνεύτρια, η Άννα Μπιλιλή με το έμφυτο ταμπεραμέντο, θα βρεθεί στο φεστιβάλ Ρεματιάς για μία συναυλία με αγαπημένα λαϊκά και παραδοσιακά κομμάτια παρέα με αξιόλογους μουσικούς.
Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 στις 21:00
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Ρεματιάς 2024: «Νύχτες αλληλεγγύης» με συναυλίες, παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις12.09.2018

5. Olympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, γιατί μπορεί φέτος το καλοκαίρι η καρδιά της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης να χτυπά στη Γαλλία, όμως όλες και όλοι μπορούν να πάρουν μια γεύση από τους 33ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Olympic Festival Paris 2024. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από το πρωί θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες σε οθόνη στο Park Kiosk, σε χώρο με σκιά, ενώ από τις 19:00 και μετά θα μεταδίδονται σε γιγαντοοθόνη στο Ξέφωτο. Τάε Κβον Ντο και χειροσφαίριση είναι οι αθλητικές δραστηριότητες της εβδομάδας- εμπειρίες που μας περιμένουν για να τις μοιραστούμε.
Δευτέρα 5, Τρίτη 6, Τετάρτη 7, Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Αυγούστου από νωρίς το πρωί
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Πάρκο), Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOlympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ: Το πρόγραμμα των δωρεάν εκδηλώσεων και δράσεων12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις