MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
26
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Και επισήμως υποψήφια των Δημοκρατικών η Κάμαλα Χάρις – Ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρο

Η Κάμαλα Χάρις εξασφάλισε το χρίσμα – Πιθανότατα σήμερα η ανακοίνωση του υποψήφιου αντιπροέδρου – Ξεκινάει περιοδεία σε κρίσιμες πολιτείες – Κλείνει η ψαλίδα με τον Ντόναλντ Τραμπ στις δημοσκοπήσεις.

Monopoli Team

Η Καμάλα Χάρις είναι και επίσημα υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές και θα αντιμετωπίσει το φθινόπωρο τον Ντόναλντ Τραμπ αφότου εξασφάλισε το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών. Η Κάμαλα έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που ηγείται ψηφοδελτίου μεγάλου κόμματος.

Η κόρη μεταναστών που ανέβηκε μέσα από τις πολιτικές τάξεις της Καλιφόρνιας και την επιβολή του νόμου για να γίνει η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, εξασφάλισε και επίσημα το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών τη Δευτέρα – και έγινε η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που ηγείται ψηφοδελτίου μεγάλου κόμματος, έκανε γνωστό τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) το The Associated Press.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVeep: Η σειρά που κάνει τηλεθέαση γιατί προέβλεψε την προεδρία της Kamala Harris12.09.2018

Παράλληλα, πιθανόν σήμερα, η Κάμαλα αναμένεται να ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου αντιπροέδρου της στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, προτού αρχίσει πολυήμερη περιοδεία σε πολιτείες-κλειδιά δίνοντας τέλος στις έντονες εικασίες που υπάρχουν εδώ και δύο βδομάδες καθώς πλησιάζουν οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η Κάμαλα πήρε συνέντευξη και συνομίλησε με πολλούς κορυφαίους υποψηφίους στην Ουάσιγκτον το περασμένο Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβανομένων των Τζος Σαπίρο, Τιμ Γουόλζ και Μαρκ Κέλι. Αφότου επιλέξει υποψήφιο θα πραγματοποιήσει μια πενθήμερη περιοδεία σε επτά πόλεις αυτή την εβδομάδα, καθώς προσπαθεί να ενισχύσει την εκστρατεία της σε βασικές πολιτείες στο πεδίο της μάχης.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα