MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΘΕΣΗ

Ζητήματα Φωτός: Η νέα ζωγραφική έκθεση του Θανάση Μακρή στον «Ασπάλαθο» στην Τήνο

Η αναμέτρηση με την μοναξιά, τις δυσκολίες και τα βιώματα είναι θέματα που αγγίζει ο εικαστικός Θανάσης Μακρής στη νέα του έκθεση, «ζητήματα φωτός», που παρουσιάζει η Γκαλερί Σκουφά στο A Touch of New/Vacation House Ασπάλαθος στον Τριαντάρο της Τήνου.

Monopoli Team

Η Γκαλερί Σκουφά με μεγάλη χαρά παρουσιάζει την καινούργια ατομική έκθεση ζωγραφικής του Θανάση Μακρή με τίτλο «ζητήματα φωτός» στο A Touch of New/Vacation House Ασπάλαθος στον Τριαντάρο της Τήνου. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα, τα οποία ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου. Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 13 Αυγούστου 2024  και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Στη νέα σειρά έργων του ο Μακρής καταπιάνεται με την αποτύπωση των καραβιών και των εκκλησιών, ως ένα ερέθισμα για να αναπτύξει τα συναισθήματά του στις δυο διαστάσεις του ζωγραφικού καμβά. Η αναμέτρηση με την μοναξιά, τις δυσκολίες και τα βιώματα είναι θέματα που αγγίζει στη νέα του έκθεση. Τόσο τα πλοία, όσο και τα εκκλησάκια του Μακρή αντικατοπτρίζουν το εσωτερικό φως, το οποίο ξεπροβάλει από τα πιο απόκρυφα σημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ λέξη για τον κόσμο είναι θάλασσα: Το υδάτινο στοιχείο κυριαρχεί σε μια ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης στη Σίκινο12.09.2018

Η έκθεση πραγματοποιείται στον οικισμό Τριαντάρου της Τήνου, σε έναν πολύ ξεχωριστό χώρο, την ιδιωτική κατοικία Ασπάλαθος, a touch of new/Vacation House. Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει δεξίωση με τοπικά κρασιά και προϊόντα από την Τήνο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εγκαίνια Έκθεσης : 13 Αυγούστου 2024, 19:00
Διάρκεια έκθεσης: 13 Αυγούστου 2024 – 6 Σεπτεμβρίου 2024

Τοποθεσία: A Touch of New / Vacation House Ασπάλαθος, Τριαντάρος, Τήνος, Κυκλάδες 84200 Ελλάδα

Ώρες επίσκεψης:  Καθημερινά 18:15 – 21:00

Περισσότερα από Εικαστικά