MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Universal Pictures θα μεταφέρει τη ζωή της Britney Spears στη μεγάλη οθόνη

H Universal Pictures ανέλαβε τελικά τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του best-seller βιβλίου «The Woman in Me», στο οποίο η Britney Spears αποκάλυψε λεπτομέρειες της ζωής της που δεν είχαν βρει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Monopoli Team

Η Universal Pictures πρόκειται να εμβαθύνει στη ζωή της σταρ Britney Spears με μια επερχόμενη βιογραφική ταινία που θα βασίζεται στο best-seller βιβλίο της «The Woman in Me». Υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου σκηνοθέτη Jon M. Chu και σε παραγωγή του Marc Platt, η ταινία υπόσχεται να προσφέρει μια εις βάθος ματιά στην προσωπική και επαγγελματική διαδρομή μιας από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της βιομηχανίας της μουσικής.

Το πρότζεκτ, για το οποίο η Britney Spears έχει αφήσει υπαινιγμούς στα social media, πρόκειται πλέον να υλοποιηθεί και επίσημα αφού η Universal Pictures εξασφάλισε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του βιβλίου της Spears. Το «The Woman in Me», το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023, έχει ξετρελάνει τους αναγνώστες παγκοσμίως, μετρώντας πωλήσεις σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα. Το συγκεκριμένο βιβλίο προσφέρει μια ειλικρινή και περιεκτική αφήγηση της ζωής της Spears, από τα πρώτα της βήματα στο Mickey Mouse Club μέχρι τη ραγδαία εξέλιξή της σε σταρ παγκοσμίου φήμης, καθώς και τους νομικούς αγώνες της υπό την πολύκροτη κηδεμονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBritney Spears: Η αυτοβιογραφία της ξεπέρασε τα 1 εκ. αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας12.09.2018

Αρχές του μήνα, η 42χρονη Spears εξέφρασε ανοιχτά τον ενθουσιασμό της για την επερχόμενη βιογραφική ταινία στο X, αποκαλύπτοντας τη συνεργασία της με τον παραγωγό Marc Platt. «Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με τους θαυμαστές μου ότι δουλεύω σε ένα μυστικό project με τον #MarcPlatt. Πάντα έφτιαχνε τις αγαπημένες μου ταινίες … μείνετε συντονισμένοι», έγραψε, πυροδοτώντας την ανυπομονησία των θαυμαστών της.

Ο Jon M. Chu, γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες “Crazy Rich Asians”, “In the Heights” και την επερχόμενη διασκευή του “Wicked”, θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία. Το μοναδικό του όραμα και η αφηγηματική του δεινότητα αναμένεται να δώσουν μια φρέσκια και πιο δυναμική προοπτική στην ιστορία της Spears. Ο Marc Platt, με βιογραφικό που περιλαμβάνει επιτυχίες όπως το “La La Land” και το “Wicked”, θα αναλάβει την παραγωγή, εξασφαλίζοντας μια παραγωγή υψηλής ποιότητας που θα αποδώσει δικαιοσύνη στην συναρπαστική αφήγηση της Spears.

Κι ενώ το καστ για τη βιογραφική ταινία της Britney Spears δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του επίσημου τρέιλερ και της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Με τις δημιουργικές δυνάμεις του Jon M. Chu και του Marc Platt πίσω της, αυτή η ταινία είναι έτοιμη να αποτελέσει μια σημαντική στιγμή στον χώρο των μουσικών βιογραφιών, εξυμνώντας την αυθεντικότητα και το ταλέντο της Britney Spears.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Brad Pitt θέλει να κάνει ταινία για τη ζωή της Britney Spears και δέχεται σκληρή κριτική12.09.2018

Να σημειωθεί για το τέλος πως χρειάστηκε η Universal να δώσει οκταψήφιο νούμερο, προκειμένου η Britney Spears να δώσει τη συγκατάθεσή της για το εν λόγω πρότζεκτ.

Με πληροφορίες από Hit Channel. 

Περισσότερα από Cine News