MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Τότε, τώρα, πάντα»: Η επιθεώρηση συνεχίζεται – Η ανακοίνωση με ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο

Η φαντασμαγορική επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή «Τότε, τώρα, πάντα» επιστρέφει ανανεωμένη και για λίγες παραστάσεις μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Monopoli Team

Η φαντασμαγορική επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» πήρε παράταση και θα συνεχιστεί από τις 29 Αυγούστου και για όλο τον Σεπτέμβριο στο Θέατρο Άλσος.

Στο Varkiza Resort πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου video της θεατρικής παράστασης «Τότε, τώρα, πάντα» με θέμα την τηλεοπτική σειρά Baywatch.

Με μια δεκαμελή ορχήστρα, 20 χορευτές επί σκηνής και έναν δυναμικό θίασο, η νέα επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή, «Τότε, τώρα, πάντα» αποτελεί τη παράσταση του φετινού καλοκαιριού. Ο θίασος πρωταγωνιστών (Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Λουδάρος, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Σταμάτης Φασουλής, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Κωνσταντίνου,  Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Φαίη Φραγκαλιώτη) παίζει υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Σταμάτη Φασουλή, ερμηνεύει κείμενα του ίδιου αλλά και των Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤότε, τώρα, πάντα: Η νέα επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Άλσος12.09.2018

Η υπόθεση

Η πολιτική και η οικονομική πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη, τα πρόσωπα της σόου μπιζ, ένας τράπερ, ένας άστεγος, μια αναμαλλιασμένη ξανθιά που βγαίνει από έναν κάδο ανακύκλωσης, η τραγουδιάρα Αλίκη… Κι ακόμη η κοινωνική μας ζωή, τα βάσανα του κόσμου, η χαμένη επικοινωνία μας…

Δείτε το άκρως καλοκαιρινό βίντεο:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Τότε, τώρα, πάντα»
Από 29 Αυγούστου 2024 έως 28 Σεπτεμβρίου 2024
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 20:30
Vip 80€, Α΄ Ζώνη 60€, Β΄ Ζώνη 45€, Γ΄ Ζώνη 30€, Δ΄ Ζώνη 20€, Π.Ο. Ζώνη 15€ * Προπώληση εισιτηρίων στο more.com.
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως, 210-8227471 & 210-8831487

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα