MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

A Complete Unknown: Η ταινία για τη ζωή του Bob Dylan έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Τίμοθι Σαλαμέ.

Monopoli Team

Το A Complete Unknown, η επερχόμενη βιογραφική ταινία που βασίζεται στη ζωή του Bob Dylan, έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο X (πρώην Twitter), η ταινία του James Mangold με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet ως Bob Dylan αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως την ημέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου).

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας έρχεται μετά την άφιξη του πρώτου τρέιλερ της τον Ιούλιο. Στο A Complete Unknown πρωταγωνιστούν επίσης οι Edward Norton, Elle Fanning, Monica Barbaro, Boyd Holbrook, Dan Fogler, Norbert Leo Butz και Scoot McNairy. Παραγωγοί είναι οι Fred Berger, Alex Heineman, Peter Jaysen, Bob Bookman, Alan Gasmer και Jeff Rosen.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: “Τοποθετημένο στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του ’60, το A Complete Unknown παρακολουθεί τη ραγδαία άνοδο του 19χρονου μουσικού από τη Μινεσότα Μπομπ Ντίλαν (Timothée Chalamet), ο οποίος ως φολκ τραγουδιστής έφτασε στις αίθουσες συναυλιών και στην κορυφή των charts – τα τραγούδια και η μυσταγωγία του έγιναν παγκόσμια αίσθηση – με αποκορύφωμα την πρωτοποριακή ηλεκτρική ροκ εν ρολ εμφάνισή του στο Newport Folk Festival το 1965”.

Η βιογραφική ταινία πρόκειται να εξερευνήσει τη μετάβαση του Ντίλαν στη χρήση της ηλεκτρικής κιθάρας τη δεκαετία του ’60, την άνοδό του στη φήμη και την επακόλουθη κατάκτηση της ιδιότητας του ειδώλου στη βιομηχανία της φολκ-ροκ μουσικής.

Ο σκηνοθέτης James Mangold είχε επιβεβαιώσει πέρυσι ότι ο Chalamet θα τραγουδούσε στο A Complete Unknown, με τον ηθοποιό να έχει επιδείξει τις φωνητικές του ικανότητες στο πρόσφατο μιούζικαλ Wonka.

Περισσότερα από Cine News