MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
28
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Banksy: Τέταρτο έργο στο Λονδίνο – Κλάπηκε μέσα σε λίγες ώρες

Το τέταρτο έργο της σειράς ζώων του Banksy στο Λονδίνο, ένας λύκος που ουρλιάζει, κλάπηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Monopoli Team

Στο τέταρτο κατά σειρά έργο του αυτή την εβδομάδα, ο Banksy μόλις αποκάλυψε έναν λύκο που ουρλιάζει στην κορυφή ενός κτιρίου στο Πέκχαμ, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Η σιλουέτα του λύκου είναι ζωγραφισμένη πάνω σε ένα δορυφορικό πιάτο, το οποίο ο διάσημος street artist πολύ έξυπνα μετέτρεψε σε πανσέληνο.

Ωστόσο, μέσα σε λίγες το έργο τέχνης απομακρύνθηκε από δύο μασκοφόρα άτομα που ανέβηκαν μια σκάλα για να κλεψουν το δορυφορικό πιάτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜετά την κατσίκα… ελέφαντες: Νέο έργο του Banksy στο Λονδίνο μία μέρα μετά12.09.2018

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν έναν άνδρα με μαύρη κουκούλα, μπλε φόρμα, μάσκα και γάντια, να μεταφέρει το έργο τέχνης κάτω από το μπράτσο του καθώς διαφεύγει.

Τα εργα του Banksy με θέμα τα ζώα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 5 Αυγούστου. Ο καλλιτέχνης τότε παρουσίασε το πρώτο έργο της σειράς κοντά στη γέφυρα Kew Bridge στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Το έργο, που δημιουργήθηκε με το χαρακτηριστικό του stencil, απεικονίζει μια κατσίκα στο χείλος του γκρεμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBanksy: Tο νέο του έργο κάνει την εμφάνισή του στο δυτικό Λονδίνο και είναι μία… κατσίκα12.09.2018

Μετά το πρώτο έργο, ο Banksy δημοσίευσε την επόμενη μέρα στη σελίδα του στο Instagram μια εικόνα ενός άλλου έργου – δύο ελέφαντες αυτή τη φορά στο Τσέλσι.

Την επόμενη μέρα αποκαλύφθηκε το έργο με τις τρεις μαϊμούδες που αιωρούνται πάνω από μια σιδηροδρομική γέφυρα στο Brick Lane, στο ανατολικό Λονδίνο.

Τα παραπάνω έργα είχαν καλύτερη τύχη, αφού παραμένουν στη θέση τους, σε αντίθεση με τον λύκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ζούγκλα του Bansky: Γιατί ο διάσημος street artist γέμισε το Λονδίνο με εικόνες ζώων;12.09.2018

Περισσότερα από Εικαστικά