MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Family Weekend: 6+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 10-11 Αυγούστου, ακολουθούμε τις περιπέτειες του 11χρονού Αλφόνσο Κιχώτη που προσπαθεί να σώσει την πόλη του Λα Μάντσα και αποχαιρετούμε το Olympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ. Όλα όσα θα κάνουμε το με την οικογένεια μας στην πόλη.

Monopoli Team

Θέατρο

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα στον Φλοίσβο

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα , κάθε καλοκαίρι στο εξοχικό του διασκεδάζει όλη την οικογένεια με τις καλοκαιρινές του περιπέτειες. Ο Τάσος Κώνστας με τους χάρτινους πρωταγωνιστές του, κερνούν γέλιο μέσα από διασκευασμένες κωμωδίες .με καλοκαιρινή αύρα χιούμορ και εκλεπτυσμένη σάτιρα. Δύο νέα έργα  κάθε εβδομάδα: Σάββατο 27/7 , Κυριακή 28/7 : «O Καραγκιόζης ,γιατρός της γειτονιάς».
Σάββατο 10/8 και Κυριακή 11/8, 20:30
Εισιτήρια: 6€. Προπώληση: more.com
Θερινό Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα, Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOlympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ: Το πρόγραμμα των δωρεάν εκδηλώσεων και δράσεων12.09.2018

Κινηματογράφος

Στα ίχνη του Δον Κιχώτη (μεταγλωττισμένη)

Το κλασικό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας, «Δον Κιχώτης», εμπνέει μια ταινία κινουμένων σχεδίων γεμάτη φαντασία, περιπέτειες και μια γλυκιά φιλία. Ο Αλφόνσο Κιχώτης είναι ένα 11χρονο αγόρι με τεράστια φαντασία. Ως απόγονος και νόμιμος κληρονόμος του Δον Κιχώτη και όπως ακριβώς ο προ-προ-προ-προ-προ-προπάππους του, πολεμάει συνεχώς τέρατα -τα οποία κανείς άλλος δε μπορεί να δει- για να σώσει την πόλη του, τη Λα Μάντσα. Ο μοναδικός του φίλος, ο Πάντσο Πάντσα, μένει ακριβώς δίπλα στο δικό του σπίτι, όμως η φιλία τους είναι κρυφή, μιας και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε διαμάχη. Καθώς μια δυσοίωνη καταιγίδα πλησιάζει τη Λα Μάντσα, ένας μυστήριος επιχειρηματίας ονόματι Καράσκο επισκέπτεται όλα τα σπίτια στην πόλη για να τους πείσει να πουλήσουν τα σπίτια τους και να μετακομίσουν σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών. Ο μόνος που πιστεύει ότι κάτι περίεργο κρύβεται πίσω από την καταιγίδα είναι ο Αλφόνσο. Επιστρατεύει τη βοήθεια του Πάντσο και της κοινής τους φίλης, Βικτόρια για να πάνε στο δάσος της Λα Μάντσα για να πιάσουν το τέρας που ο Αλφόνσο πιστεύει ότι ευθύνεται για την καταιγίδα.
*Δείτε αίθουσες προβολής εδώ. 

Ο φύλακας των δράκων

Στην αρχαία Κίνα της Δυναστείας των Χαν, οι δράκοι εξορίζονται από το βασίλειο, ύστερα από μία σύγκρουση με τους ανθρώπους. Χρόνια μετά, η νεαρή Πινγκ φροντίζει τον Ντάνζι, έναν δράκο προστάτη ενός πολύτιμου και σπάνιου αυγού δράκου. Όταν τους ανακαλύψουν οι φύλακες του παλατιού, η Πινκ και ο Ντάνζι θα αναγκαστούν να δραπετεύσουν από το παλάτι,  με σκοπό να επιστρέψουν το σπάνιο αυγό στον ωκεανό για να σώσουν τους δράκους από τον αφανισμό.
*Δείτε αίθουσες προβολής εδώ.

Ο Πάντα-Πάνγκ στην Αφρική

O Ρίτσαρντ Κλάους, φτιάχνει μια ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή ένα αρκουδάκι Πάντα το οποίο καταλήγει να ταξιδεύει στην Αφρική, σε ένα περιβάλλον τόσο, μα τόσο άγνωστο για εκείνο. Ο Πανγκ, ένα αστείο και περιπετειώδες νεαρό αρκουδάκι πάντα, θα ταξιδέψει από την Κίνα στην Αφρική για να σώσει τη δράκαινα φίλη του που έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν τρελό μπαμπουίνο και του κροκόδειλου συνεργού του. Στο ταξίδι του, θα ανακαλύψει έναν άγνωστο για εκείνον κόσμο, θα κάνει απρόσμενους νέους φίλους και θα κληθεί να ξεπεράσει εμπόδια που ούτε μπορούσε να φανταστεί, σε μία επική περιπέτεια για όλη την οικογένεια.
*Δείτε αίθουσες προβολής εδώ.

Τα μυαλά που κουβαλάς 2

Σε σκηνοθεσία του Kelsey Mann και παραγωγή του Mark Nielsen, «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» κυκλοφορεί στους κινηματογράφους. Η ταινία των Disney και Pixar επιστρέφει στο κεφάλι της έφηβης Ράιλι τη στιγμή που τα κεντρικά έρχονται αντιμέτωπα με μια ξαφνική κατεδάφιση για να κάνουν χώρο για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που χρόνια τώρα διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση, δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν όταν εμφανίζεται το Άγχος. Και φαίνεται πως έχει και παρέα. *Φωνές: Γιάννης Υφαντής, Σοφία Τσάκα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Ζόι Πρε, Δημήτρης Σάρλος κ.α.
*Κριτική και αίθουσες προβολής εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλοκαίρι και μικροί αναγνώστες: 10 βιβλία που δεν θα αφήσουν από τα χέρια τους στις διακοπές12.09.2018

Δράσεις

Olympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), διοργανώνει το Olympic Festival Paris 2024. Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. Κάθε μέρα από τις 19:00 έως τις 21:00, ένα πλούσιο πρόγραμμα με ποικίλες δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και μεταδόσεις των Αγώνων από το πρωί, συνθέτουν το παζλ του Olympic Festival Paris 2024.
26 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου | Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ
Ελεύθερη Είσοδος
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα. Τηλ: 21 6809 1000

Ένα μυστήριο … ζητά τη λύση του: Δράση για παιδιά 8-12 ετών στο Μουσείο Ακρόπολης

Μια ψυχαγωγική δράση περιμένει τις οικογένειες με παιδιά ηλικίας 8-12 ετών με τίτλο «Ένα μυστήριο… ζητά τη λύση του» τις Κυριακές στο Μουσείο Ακρόπολης. Τα Παναθήναια, η μεγάλη γιορτή για τη θεά Αθηνά, κινδυνεύουν. Ο ιερός πέπλος της θεάς ξεθώριασε, η παράσταση της Γιγαντομαχίας δε διακρίνεται πια. Είναι μεγάλη ανάγκη να βρεθεί ο ένοχος και να αποκατασταθεί η παράσταση για να πραγματοποιηθεί η γιορτή, αλλιώς ο θυμός της θεάς θα πέσει πάνω στους Αθηναίους. Μέσα από μια φανταστική περιπέτεια τα παιδιά, με τη βοήθεια αρχαιολόγου, καλούνται να ακολουθήσουν τα στοιχεία που αποκαλύπτουν εκθέματα του Μουσείου Ακρόπολης και να ανακαλύψουν τον δράστη για να σώσουν τη γιορτή. Η γιορτή των Παναθηναίων και η μυθική Γιγαντομαχία ‘ζωντανεύουν’ μέσα από εικόνες και αφηγήσεις και η γνώση γίνεται παιχνίδι.
Από 09 Ιουνίου 2024 -27 Οκτωβρίου 2024. Κάθε Κυριακή στις 12:00
Απαραίτητη προϋπόθεση η έκδοση εισιτηρίου ημέρας για τους ενηλίκους και μηδενικού εισιτηρίου για τα παιδιά. Ηλεκτρονικές κρατήσεις εδώ.
Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVamvakou Revival: Αύγουστος γεμάτος εκπλήξεις στη Βαμβακού Λακωνίας12.09.2018

Περισσότερα από Δραστηριότητες