MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τελετή λήξης: Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish σάρωσαν από το Λος Άντζελες – Δείτε βίντεο

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers και Snoop Dogg έκλεψαν τις εντυπώσεις στη Γιορτή της παράδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λος Άντζελες.

Monopoli Team

Η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 πραγματοποιήθηκε χθες στο Παρίσι με μια μαγευτική συναυλία από το γαλλικό συγκρότημα Phoenix, με καλεσμένους τους Air, Kavinsky, Ezra Koenig και άλλους. Ωστόσο, την παράσταση μάλλον έκλεψε η γιορτή που στήθηκε  στο Λος Άντζελες, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν οι επόμενοι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες το 2028, με τους ‘ντόπιους’ Billie Eilish, Snoop Dogg, και Red Hot Chili Peppers να δίνουν συναυλίες στην διάσημη Παραλία Βένις.

Από το Παρίσι, η H.E.R. είχε ήδη ερμηνεύσει τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ και ο Tom Cruise μας χάρισε άλλη μια κασκαντερική στιγμή σε στυλ Mission Impossible, με μουσική υπόκρουση από τους Red Hot Chili Peppers, για να συνοδεύσει την Ολυμπιακή σημαία στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Τομ Κρουζ έκλεψε την παράσταση στην τελετή λήξης στο Παρίσι12.09.2018

Μετά το ‘ταξίδι’ της Ολυμπιακής Σημαίας στο Λος Άντζελες, ξεκίνησε το ‘αμερικανικό’ κομμάτι της τελετής λήξης, με τους Red Hot Chili Peppers να ανεβαίνουν στη σκηνή της Παραλίας Βένις για να ερμηνεύσουν το “Can’t Stop” – και όχι το Californication, όπως πολλοί ίσως περίμεναν.

Την σκυτάλη πήραν η Eilish και ο αδελφός της Finneas, οι οποίοι με full-band χάρισαν μια εκδοχή του “Birds of a feather”, της τελευταίας της επιτυχίας από τον νέο της δίσκο Hit Me Hard and Soft.

Το εκρηκτικό φινάλε έδωσε ο ράπερ που τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των φετινών αγώνων, Snoop Dogg, που επέστρεψε στο Λος Άντζελες για να ερμηνεύσει το “Drop It Like It’s Hot” και στη συνέχεια, μαζί με τον Dr. Dre σε εμφάνιση – έκπληξη, το ”The Next Episode”.

Περισσότερα από Επίκαιρα