MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα στην TV

Μάρτιν Σκορτσέζε, Πέδρο Αλμοδοβάρ, Στίβεν Σπίλμπεργκ, μια περιπέτεια για όλες τις ηλικίες, η «Φόνισσα» και πολλά ακόμα στο Home Cinema αυτής της εβδομάδας (12-16/08).

Monopoli Team

Ο Ελεεινός Ιππότης της Ασφάλτου, στην ΕΡΤ2, Δευτέρα 12/08 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Άνταμ ΜακΚέι, Ηθοποιοί: Γουίλ Φέρελ, Τζον Σι Ράιλι, Σάσα Μπάρον Κοέν, Γκάρι Κόουλ, Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, Λέσλι Μπιμπ, Τζέιν Λιντς, Έιμι Άνταμς, Άντι Ρίχτερ, Μόλι Σάνον

Ο Ρίκι Μπόμπι, ο εντυπωσιακός οδηγός αγώνων NASCAR, είναι εθνικός ήρωας εξαιτίας της προσέγγισής του “νίκη με κάθε κόστος”. Αυτός και ο πιστός αγωνιστικός του συνεργάτης, ο παιδικός του φίλος Καλ Νότον Τζούνιορ είναι ένα ατρόμητο δίδυμο – ” Κεραυνός ” και ” Αστραπή ” από τους οπαδούς τους για την ικανότητά τους να τερματίζουν τόσους πολλούς αγώνες στις θέσεις #1 και #2, με τον Καλ πάντα στη δεύτερη θέση. Όταν ο επιδεικτικός Γάλλος οδηγός της Φόρμουλα 1 Ζαν Ζιράρ προκαλεί τον “Κεραυνό” και την “Αστραπή” για την πρωτοκαθεδρία στο NASCAR, ο Ρίκι Μπόμπι πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του δαίμονες και να πολεμήσει τον Ζιράρ για το δικαίωμα να είναι γνωστός ως ο κορυφαίος οδηγός των αγώνων.

Οι δικοί μου, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Δευτέρα 12/08 στις 20:25

Σκηνοθεσία: Ροσντί Ζεμ, Ηθοποιοί: Σαμί Μπουαζιλά, Ροσντί Ζεμ, Μεριέμ Σερμπά

Ο Μουσά ήταν πάντα καλόκαρδος και διαθέσιμος για τους δικούς του ανθρώπους, σε αντίθεση με τον εγωκεντρικό αδελφό του. Μέχρι που ένα ατύχημα αλλάζει τη συμπεριφορά του, διαταράσσοντας τις ισορροπίες στις σχέσεις με τους γύρω του.

The post: Απαγορευμένα μυστικά, στο STAR, Tρίτη 13/08 στις 21:45

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ηθοποιοί: Μέριλ Στριπ, Τομ Χανκς, Σάρα Πόλσον

Πρόκειται για μία συγκλονιστική δραματική ταινία, που αφηγείται την ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γκράχαμ και στον αδιάλλακτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι, καθώς προσπαθούν να προλάβουν να δημοσιεύσουν ένα τεράστιο σκάνδαλο από κυβερνητικά μυστικά τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών Προέδρων.Οι δυο τους πρέπει να βρουν τρόπο να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, καθώς θέτουν τόσο τις καριέρες τους όσο και την ελευθερία τους σε κίνδυνο, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Μίλα της, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Τρίτη 13/08 στις 22:45

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ, Ηθοποιοί: Χαβιέ Κάμαρα, Λεονόρ Γουότλινγκ, Ντάριο Γκραντινέτι

Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση σε ένα θέατρο, μια ιδιαίτερη φιλία αναπτύσσεται ανάμεσα σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετους άντρες, που φροντίζουν δυο γυναίκες σε κώμα… Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Πρεμιέρες ιδανικές για θερινό και δύο εμβληματικές επανεκδόσεις12.09.2018

V/H/S/94, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τρίτη 13/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Σάιμον Μπάρετ, Στίβεν Κοστάνσκι, Κλόι Οκούνο, Ηθοποιοί: Άννα Χόπκινς, Κάιλ Λέτζεντ, Κρίστιαν Λόιντ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Μετά την ανακάλυψη μιας μυστηριώδους βιντεοκασέτας, η αστυνομία κάνει επιδρομή σε μια απομονωμένη αποθήκη. Εκεί, κρύβεται μια θρησκευτική ομάδα που κρατά στα χέρια της κάτι εφιαλτικό. Πρόκειται για την 4η ταινία του franchise.

Πάντινγκτον 2 (Paddington 2), στο ΟPEN, Tετάρτη 14/08 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Πολ Κινγκ, Hθοποιοί: Μπεν Γουίσοου, Χιου Γκραντ, Χιου Μπόνεβιλ, Σάλι Χόκινς, Μπρένταν Γκλίσον, Τζούλι Γουόλτερς, Πίτερ Καπάλντι

Ο Πάντινγκτον επιστρέφει σε μία διασκεδαστική ταινία δράσης με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν. Ο γλυκός αρκούδος στην προσπάθεια του να βρει το κατάλληλο δώρο για την θεία του που κλείνει τα 100 της χρόνια, ανακαλύπτει ένα μοναδικό και πολύτιμο βιβλίο, το οποίο όμως στην πορεία χάνεται… μυστηριωδώς! Θα καταφέρει άραγε ο Πάντινγκτον και η οικογένεια Μπράουν να λύσουν τον γρίφο με το χαμένο βιβλίο;

Φόνισσα, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τετάρτη 13/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Εύα Νάθενα, Ηθοποιοί: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Πρωτόππαπα,Έλενα Τοπαλίδου

Σε ένα ελληνικό νησί, γύρω στο 1900, η χήρα Χαδούλα αγωνίζεται να επιβιώσει ακολουθώντας τις επιταγές της πατριαρχικής κοινωνίας… ώσπου ‘ξεσπά’ και πληρώνει το τίμημα. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Παπαδιαμάντη.

Ντιουκς (The Dukes Of Hazard), στο OPEN, Πέμπτη 15/08, στις 21:00

Σκηνοθεσία: Τζέι Τσαντρασέκαρ, Ηθοποιοί: Τζόνι Νόξβιλ, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Τζέσικα Σίμπσον, Μπαρτ Ρέινολντς, Λίντα Κάρτερ, Γουίλι Νέλσον

Τα δύο ξαδέλφια, Μπο και ο Λιουκ, που συνήθως βρίσκονται στη λάθος πλευρά του νόμου, ειδικά όταν τρέχουν ιλιγγιωδώς για να κάνουν την παράδοση παράνομων ποτών που παρασκευάζει ο θείος τους, αναγκάζουν τον σερίφη να τρέχει συνεχώς πίσω από το πορτοκαλί αυτοκίνητό τους, τον περίφημο «Στρατηγό Λι». Όταν όμως ανακαλύπτουν ότι ο ανέντιμος διευθυντής αστυνομίας, Μπος Χογκ, σκοπεύει να αρπάξει με παράνομα μέσα το κτήμα των γειτόνων τους, δε θα χάσουν την ευκαιρία να αποδείξουν σε ολόκληρη την κομητεία του Χάζαρντ, ποιοι είναι οι πραγματικοί υπερασπιστές του Νόμου…

Καζίνο, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Πέμπτη 15/08, στις 21:00

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε, Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σάρον Στόουν, Τζο Πέσι

Δύο μέλη της Μαφίας μετακομίζουν στο πολλά υποσχόμενο Λας Βέγκας. Στον επικίνδυνο υπόκοσμο της πόλης, θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μπελάδες και τελικά θα τα θαλασσώσουν… ο καθένας με τον τρόπο του. Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

Η Ναυμαχία Του Μίντγουεϊ (Midway), στο OPEN, Παρασκευή 16/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ, Hθοποιοί: Εντ Σκράιν, Πάτρικ Γουίλσον, Λουκ Έβανς, Άαρον Έκχαρτ, Νικ Τζόνας, Μάντι Μουρ, Ντένις Κουέιντ, Γούντι Χάρελσον.

Μετά την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, οι Η.Π.Α. έχουν μπει για τα καλά στο θέατρο μαχών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Για να αποκτήσουν όμως το προβάδισμα που χρειάζονται, θα χρειαστεί να δώσουν μια άλλη μάχη, όπου το θάρρος και η γενναιότητα αξιωματικών και στρατιωτών θα είναι πιο σημαντικά από τα όπλα. Τα πάντα θα κριθούν στη ναυμαχία του Μίντγουεϊ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα ξεχωριστός σινε-μαραθώνιος με θέα την πανσέληνο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος12.09.2018

Περισσότερα από Cine News