MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
04
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Τομ Κρουζ έκλεψε την παράσταση στην τελετή λήξης στο Παρίσι

Ο Τομ Κρουζ ‘πέταξε’ από την κορυφή του Stade de France και αποθεώθηκε στη Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Monopoli Team

Ο σούπερ σταρ του Hollywood, Τομ Κρουζ, έκανε μια δραματική εμφάνιση στην τελετή λήξης του Παρισιού 2024 το βράδυ της Κυριακής, ανοίγοντας αλεξίπτωτο από την οροφή του Stade de France.

Οι θεατές ούρλιαζαν από ενθουσιασμό, καθώς ο πρωταγωνιστής του «Mission: Impossible», ντυμένος με δερμάτινο μπουφάν και γάντια, κατέβηκε στο στάδιο, ενώ η H.E.R. έπαιζε ηλεκτρική κιθάρα.

Αφού αποθεώθηκε, ο Χολιγουντιανός σταρ παρέλαβε την ολυμπιακή σημαία από ένα από τα αστέρια του Παρισιού – την Αμερικανίδα γυμνάστρια Simone Biles – προτού το ενθουσιασμένο κοινό τον παρακολουθήσει να φεύγει με μια μοτοσικλέτα.

Για να σηματοδοτήσει την παράδοση της διοργάνωσης στο Λος Άντζελες, το οποίο θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028, ο Κρουζ εθεάθη σε μια μαγνητοσκοπημένη μίνι ταινία να ταξιδεύει από το Παρίσι στις ΗΠΑ, για να φτάσει στη θρυλική πινακίδα του Hollywood, όπου ξεδιπλώθηκαν τα ολυμπιακά χρώματα.

Ο ρόλος του Κρουζ ήταν ίσως το καλύτερο κρυμμένο μυστικό του Παρισιού. Οι φήμες κυκλοφορούσαν στον Τύπο εδώ και μέρες – ακόμη και πριν φωτογραφηθεί στο στάδιο το βράδυ της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ είσοδος των σημαιοφόρων Καραλή και Πλατανιώτη στην Τελετή Λήξης12.09.2018

Ο 62χρονος εντοπίστηκε αρκετές φορές στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του δεκαπενθημέρου των Αγώνων, επευφημώντας την ομάδα των ΗΠΑ στη σκυταλοδρομία κολύμβησης και παρακολουθώντας την πολυβραβευμένη Αμερικανίδα γυμνάστρια Simone Biles.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής λήξης, Thomas Jolly ήταν επίσης υπεύθυνος για τη φιλόδοξη – αλλά αμφιλεγόμενη – τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων τον ίδιο μήνα, που περιελάμβανε μια παρέλαση σκαφών κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα, αλλά και την επιστροφή της Céline Dion.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλυμπιακοί Αγώνες: Τα χρήματα που παίρνουν οι Έλληνες αθλητές για τα μετάλλια12.09.2018

Ο Τόμας Μπαχ, πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, δήλωσε ότι οι Αγώνες του Παρισιού ήταν «συγκλονιστικοί». Στην ομιλία του, επαίνεσε τους αθλητές για τις «απλά εκπληκτικές» επιδόσεις τους, λέγοντας ότι έδειξαν «το μεγαλείο για το οποίο είμαστε ικανοί οι άνθρωποι». Και συνέχισε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια μεγάλη επιτυχία: Όλο αυτό το διάστημα, ζήσατε ειρηνικά μαζί κάτω από μια στέγη στο Ολυμπιακό Χωριό. Αγκαλιάσατε ο ένας τον άλλον. Σεβαστήκατε ο ένας τον άλλον, ακόμη και αν οι χώρες σας είναι χωρισμένες από πόλεμο και συγκρούσεις. Δημιουργήσατε μια κουλτούρα ειρήνης. Αυτό ενέπνευσε όλους εμάς και δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε να ονειρευόμαστε. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε να πιστέψουμε σε έναν καλύτερο κόσμο για όλους».

*Με πληροφορίες από το BBC.

Περισσότερα από Επίκαιρα