MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Εμμανουήλ Καραλής: Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του – «Νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο»

Ο Χάρης Καραλής, πατέρας του Χάλκινου Ολυμπιονίκη στο Επί Κοντώ, σε μια συγκινητική ανάρτηση του, στο Instagram, μίλησε για τις μάχες που χρειάστηκαν να δώσουν μαζί ενάντια στον ρατσισμό, σ’ ένα μήνυμα ελπίδας για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.

Monopoli Team

Γεμάτος υπερηφάνεια, ο πατέρας του χάλκινου Ολυμπιονίκη Εμμανούλ Καραλή, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, απευθυνόμενος προς το παιδί του, μίλησε για τις «μάχες» που χρειάστηκε να δώσουν μαζί για να φτάσουν έως εδώ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ελπίδας για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.

Ο Έλληνας επικοντιστής, Εμμανουήλ Καραλής, αναδείχθηκε χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, ενώ, χθες (11/8), εμφανίστηκε, μπροστά στα μάτια ολόκληρου του πλανήτη, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Παρίσι, ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Χάρη Καραλή:

«Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας!

Είναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!! @gpomaski, @trener.szczepanski και Χρήστο Μελέτογλου σας ευχαριστώ!» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤελετή λήξης με φόρο τιμής στην Ελλάδα: Η ελληνική σημαία και η Νίκη της Σαμοθράκης στο Stade de France12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα