MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Ακμή στους γλουτούς: Πώς να την καταπολεμήσεις αποτελεσματικά

Για λείους και απαλούς γλουτούς, χωρίς σπυράκια.

Monopoli Team

Τα σπυράκια στο δέρμα μπορεί να είναι αντιαισθητικά, ανεξάρτητα από το μέρος στο οποίο εμφανίζονται στο σώμα σου και να σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Ωστόσο, αυτά τα ενοχλητικές εξογκώματα στο πίσω μέρος του σώματός σου μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την κοινή ακμή. Οι αιτίες τους ποικίλλουν από θυλακίτιδα έως έκζεμα και δερματίτιδα εξ επαφής.

Για παράδειγμα, η θυλακίτιδα χαρακτηρίζεται από πρησμένα, κόκκινα εξογκώματα γύρω από τους θύλακες των τριχών στο στήθος, τα χέρια, τους γλουτούς και άλλες περιοχές. Μπορεί να οφείλονται σε ερεθισμό, βακτηριακές μολύνσεις, φλεγμονώδεις δερματικές διαταραχές ή ορισμένες χημικές ουσίες. Ομοίως, τείνουν να εμφανίζονται στους γλουτούς, τις μασχάλες και άλλες περιοχές του σώματος με τρίχες. Μπορεί να οφείλονται σε ωοθυλακίτιδα ή να εμφανιστούν ως αυτόνομη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς να προστατέψεις το δέρμα σου από τους καπνούς της φωτιάς στην Αττική12.09.2018

Από τη θετική πλευρά, αυτά τα κοινά δερματικά προβλήματα είναι συχνά πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν από την ακμή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι αρκετό να σταματήσεις να φοράς κολάν σε καθημερινή βάση και να εφαρμόζεις τοπικές αλοιφές. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να αντιμετωπίσεις τη βασική αιτία του προβλήματός σου, είτε πρόκειται για φλεγμονή, τριβή ή αλλεργικές αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά