MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Συγκινεί η Παλαιστίνη: «Είμαστε έτοιμοι να στείλουμε βοήθεια στην Ελλάδα για τις φωτιές»

Συγκινεί επιστολή από την Παλαιστίνη, που δηλώνει έτοιμη για αποστολή ομάδων πολιτικής άμυνας για βοήθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών, την στιγμή που ο πόλεμος στη Γάζα μαίνεται.

Monopoli Team

Σε μια συγκινητική προσφορά αλληλεγγύης απέναντι στη χώρα μας προχωρά η Παλαιστίνη, παρά το γεγονός πως βρίσκεται υπό ισραηλινή κατοχή και αντιμετωπίζει καθημερινά δύσκολες καταστάσεις, με τον πόλεμο να μαίνεται στην περιοχή της Γάζας εδώ και δέκα μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦωτιά στην Αττική: Οι χώροι φιλοξενίας στους δήμους της Αττικής για τους πυρόπληκτους12.09.2018

Συγκεκριμένα, δηλώνει έτοιμη να στείλει ομάδες πολιτικής άμυνας που θα συμβάλουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα, αν αυτό χρειαστεί. Η προσφορά αυτή έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στο X (Twitter) του πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Γιουσέφ Ντορκόμ. Δημοσιεύοντας μαζί τη σχετική επιστολή του Μαχμούντ Αμπάς προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ίδιος δήλωσε: «Ο Πρόεδρος του Κράτους της Παλαιστίνης κ. Mahmoud Abbas σε μήνυμα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα, εκφράζει την ετοιμότητα της Παλαιστίνης να στείλει παλαιστινιακές ομάδες πολιτικής άμυνας για να βοηθήσουν τους φίλους των γενναίων ελληνικών ομάδων πολιτικής άμυνας στη μάχη με τις πυρκαγιές». 


Στην επιστολή ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, εκφράζει «την πλήρη ετοιμότητά μας να στείλουμε ομάδες από την Παλαιστινιακή Πολιτική Άμυνα, να εργαστούν δίπλα-δίπλα με τις γενναίες ελληνικές ομάδες πολιτικής άμυνας, που επιμένουν στη μάχη με τις πυρκαγιές για τη μείωση των επιπτώσεών τους».

Και συνεχίζει αναφέροντας: «Προσευχόμαστε στον Θεό να προστατεύσει τη φίλη Ελληνική Δημοκρατία, τον Πρόεδρο, την Κυβέρνηση και τον λαό της. Είθε ο Θεός να ευλογεί τις προσπάθειές σας και τις άοκνες προσπάθειες των αρμόδιων αρχών για τον τερματισμό των πυρκαγιών».

Περισσότερα από Επίκαιρα