MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φαρμακοποιοί Θεσσαλονίκης: Δωρεά 3.000 προστατευτικών μασκών στους πυροσβέστες (vid)

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης προχώρησε σε μια κίνηση δωρεάς 3.000 προστατευτικών μασκών στους πυροσβέστες, 600 κολλυρίων για τα μάτια και 150 συσκευασιών με μωρομάντηλα.

Πηγή: Pexels
Monopoli Team

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες, η αλληλεγγύη πάντα θα συγκινεί. Αυτή τη φορά ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης προχώρησε σε μια κίνηση δωρεάς, βλέποντας τη μάχη που δίνουν τις τελευταίες μέρες οι πυροσβέστες σε μια προσπάθεια να σώσουν δασικές εκτάσεις, περιουσίες, ανθρώπινες ζωές αλλά και ζώα από την φωτιά.

Έτσι, λοιπόν, προχώρησαν σε δωρεά 3.000 προστατευτικών μασκών για τους πυροσβέστες, 600 κολλυρίων για τα μάτια και 150 συσκευασιών με μωρομάντηλα. Νωρίς σήμερα το πρωί το πακέτο βοήθειας αναχώρησε από τις αποθήκες του Συνεταιρισμoύ στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να φτάσουν στην Αττική εντός της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧαμόγελο του Παιδιού: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους12.09.2018

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Κιοσσές. Δηλώνουν ωστόσο με την κίνησή τους αυτή ηχηρό «παρών», βοηθώντας τους πυροσβέστες στον άνισο καθημερινό αγώνα που δίνουν.

Περισσότερα από Επίκαιρα