MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

150 πυρόπληκτα ζώα στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου – Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Η Dogs’ Voice έχει συγκεντρώσει πάνω από 150 ζώα στον σταθμό της και χρειάζεται τη στήριξή μας για να συνεχίσει το έργο της.

Photo by Jana Shnipelson on Unsplash
Photo by Jana Shnipelson on Unsplash
Monopoli Team

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Dogs’ Voice, που από την πρώτη στιγμή άνοιξε σταθμό στο Παλαί με τη βοήθεια του Δήμου Γαλατσίου για να φροντίσει τα πυρόπληκτα ζώα από τις φωτιές στην Αττική, πάνω από 150 ζώα έχουν διασωθεί και βρίσκονται τώρα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο.

Μέχρι σήμερα, Τρίτη 14 Αυγούστου, από τα 150 ζώα, έξι ζώα εγκαυματίες νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στις κλινικές Animal Doctorz και your vet clinic στα Γλυκα Νερά και δύο ζώα δυστυχώς υπέκυψαν στα εγκαύματα τους.

Στον σταθμό βρίσκονται κτηνίατροι της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος, και άλλοι ιδιώτες κτηνίατροι που φροντίζουν τα ζώα που έχουν διασωθεί και βρίσκονται στον σταθμό. Όπως τονίζει η Dog’s Voice, ωστόσο υπάρχει ανάγκη για κτηνιάτρους, ή βοηθούς κτηνιάτρων, για όλο το βράδυ.

Ήδη από σήμερα θα ξεκινήσει η επανένωση των σκυλιών με τους κηδεμόνες τους, ενώ η οργάνωση συνεχίζει να δέχεται ζώα από τις πληγείσες περιοχές, με ένα τηλέφωνο στο 6980215665.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει επίσης ανάγκη για γατοτροφές, είτε ξηρά είτε κονσέρβα, λεκάνες για γάτες, GastroIntestinal γάτας και σκύλου, μαύρες μεγάλες σακούλες, Α4 χαρτιά και μπλοκ, στυλό, χαρτοταινίες.

Περισσότερα από Επίκαιρα