MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φωτιές στην Ελλάδα: Το ΥΠΕΞ ευχαρίστησε όλες τις χώρες για τη βοήθειά τους, εκτός από την Παλαιστίνη

Σε ανάρτησή του το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όσες χώρες προσφέρθηκαν να στείλουν βοήθεια στην Ελλάδα για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Αλλά ξέχασε μία. Την Παλαιστίνη.

Credits: Roger Goh/Unsplash
Monopoli Team

Το απόγευμα της Δευτέρας (12/8) η Παλαιστινιακή αρχή έκανε γνωστή την ετοιμότητά της να προσφέρει βοήθεια στην Ελλάδα στη μάχη με τις πυρκαγιές. Τη στιγμή που ο πόλεμος εξακολουθεί να μαίνεται στην περιοχή της Γάζας, η Παλαιστίνη προχώρησε σε μια συγκινητική προσφορά αλληλεγγύης απέναντι στη χώρα μας, εκφράζοντας μέσα από σχετική επιστολή πως είναι σε θέση να στείλουν ομάδες πολιτικής άμυνας που θα συμβάλουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα, αν αυτό χρειαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυγκινεί η Παλαιστίνη: «Είμαστε έτοιμοι να στείλουμε βοήθεια στην Ελλάδα για τις φωτιές»12.09.2018

Φυσικά δεν ήταν η μόνη χώρα που προσφέρθηκε να βοηθήσει, καθώς κι άλλες ήταν εκείνες που εκδήλωσαν το έντονο ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν και κάποιες μάλιστα το έκαναν ήδη.

Με τη σειρά του, λοιπόν, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών αποφάσισε να εκφράσει ανοιχτά τις ευχαριστίες του απέναντι σε όσες χώρες προσφέρθηκαν να βοηθήσουν ή το έκαναν.

«Θερμές ευχαριστίες στη Γαλλία, τη Μολδαβία, τη Ρουμανία, τη Μάλτα, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Σερβία, την Κύπρο, την Πολωνία και την ΕΕ για τη βοήθειά τους στην Ελλάδα στην καταπολέμηση των πυρκαγιών», αναφέρει η ανάρτηση, από την οποία όμως λείπει μία χώρα. Η Παλαιστίνη.

Περισσότερα από Επίκαιρα