MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στο πλευρό των οικογενειών που επλήγησαν από την πυρκαγιά

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει στις οικογένειες από τις πληγείσες περιοχές δωρεάν συμμετοχές στο Δ’ Δεκαήμερο της θερινής κατασκήνωσης «Καλοκαίρι στην Πόλη», καθώς και δωρεάν θέσεις στα εκπαιδευτικά προγράμματα Οκτωβρίου-Μαΐου.

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στο πλευρό των οικογενειών που επλήγησαν από την πυρκαγιά
Φωτογραφία: Charlein Gracia/Unsplash
Monopoli Team

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική.

Προσφέρει στις οικογένειες από τις πληγείσες περιοχές δωρεάν συμμετοχές στο Δ’ Δεκαήμερο (26/8-6/9) της θερινής κατασκήνωσης «Καλοκαίρι στην Πόλη», που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για παιδιά από 5 έως 12 ετών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επίσης, προσφέρονται δωρεάν θέσεις στα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στον «Ελληνικό Κόσμο» καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τα Σαββατοκύριακα από τον Οκτώβριο του 2024 έως τον Μάιο του 2025. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Επαναλειτουργούν οι παιδικές κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα12.09.2018

Οι γονείς των παιδιών από τις πυρόπληκτες περιοχές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν στο Τμήμα Κρατήσεων και Εισιτηρίων του «Ελληνικού Κόσμου».

  • με e-mail: [email protected]
  • και τηλεφωνικά: T. 212 254 0325 & K. 698 254 0325

Περισσότερα από Επίκαιρα