MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Liquid blush: Πώς θα εξασφαλίσεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα

Η επιδερμίδα αποκτά φρέσκο και «ζουμερό» χρώμα που δείχνει σαν να βγαίνει φυσικά από μέσα της.

Πηγή:@hannaschonberg/Instagram
Monopoli Team

Μετά τη μάσκαρα, το ρουζ είναι το πιο αγαπητό προϊόν που εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ ή λίγο μακιγιάζ φοράει μια γυναίκα. Είναι ένα από τα πιο διαχρονικά προϊόντα, που δημιουργεί ροδαλά μάγουλα και προσδίδει υγιή λάμψη. Διαθέσιμο σε μια σειρά από φινιρίσματα και υφές, στην αγορά υπάρχει το ιδανικό ρουζ για όλες μας.

Το υγρό ρουζ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σήμερα χάρη στο λαμπερό φινίρισμα, το χρώμα, το οποίο «χτίζεται» ανάλογα με την ένταση που θέλουμε να του δώσουμε και την εύκολη εφαρμογή που μπορείς να επιτύχεις ακόμη κι αν είσαι αρχάρια στο μακιγιάζ. Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εφαρμόσεις άψογα το υγρό ρουζ και να προσθέσεις μια φυσική, εντυπωσιακή πινελιά στο επόμενο μακιγιάζ σου, έχουμε συγκεντρώσει για σένα όλες τις λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να μάθεις να το εφαρμόζεις άψογα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο blush blending hack που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40 ετών12.09.2018

Επίλεξε τη σωστή φόρμουλα

Πριν ξεκινήσεις τις τεχνικές εφαρμογής για το υγρό ρουζ, είναι επιτακτική ανάγκη να δοκιμάσεις μερικές διαφορετικές φόρμουλες προτού δεσμευτείς για αυτήν που σου αρέσει περισσότερο. Το υγρό ρουζ τείνει να είναι πιο κορεσμένο σε χρώματα από τα αντίστοιχα που υπάρχουν σε μορφή πούδρας ή κρέμας, επομένως η κατανόηση της φόρμουλας και του τόνου με τον οποίο δουλεύεις είναι απαραίτητη για να εφαρμόσεις το υγρό ρουζ σου σαν επαγγελματίας.

Προετοίμασε το δέρμα σου

Όσον αφορά στην προετοιμασία του δέρματος πριν την εφαρμογή υγρού ρουζ, το πρώτο βήμα είναι να βεβαιωθείς ότι το δέρμα σου είναι καλά ενυδατωμένο: Τα υγρά εφαρμόζονται πιο εύκολα σε δέρμα που διατηρεί σε ιδανικά επίπεδα την υγρασία του.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά