MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου στην Άνδρο μετά το αδιανόητο περιστατικό: Σήκωσε την μπουκαπόρτα, ενώ επιβιβαζόταν ΙΧ (vid)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/8) στην Άνδρο.

Monopoli Team

Οι αρχές στην Κάρυστο συνέλαβαν τον καπετάνιο του πλοίου SAONISOS, της Saos Ferries, μετά από επικίνδυνο περιστατικό στο λιμάνι της Άνδρου το βράδυ της Πέμπτης. Η σύλληψη έγινε μετά από εντολή της Εισαγγελίας Σύρου, μετά την εμφάνιση ανησυχητικού υλικού που έδειχνε ένα αυτοκίνητο να παλεύει να επιβιβαστεί στο πλοίο, με τους επιβάτες να προσπαθούν να το σπρώξουν πριν επιβιβαστούν γρήγορα οι ίδιοι καθώς το πλοίο ξεκινούσε την αναχώρησή του.

Ο καπετάνιος αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες βάσει του άρθρου 291 του ελληνικού ποινικού κώδικα, το οποίο αφορά την επικίνδυνη παρέμβαση στη λειτουργία των πλοίων. Η έρευνα, με επικεφαλής τις λιμενικές αρχές, περιλαμβάνει τη λήψη καταθέσεων από τον καπετάνιο και τα μέλη του πληρώματος, ενώ το πλοίο θα παραμείνει αγκυροβολημένο μέχρι να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥψηλές θερμοκρασίες μέχρι και το Σάββατο – Ισχυροί βοριάδες έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα