MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μάθιου Πέρι: Διώξεις σε πέντε άτομα για τον θάνατό του

«Η έρευνα αποκάλυψε ένα ευρύ εγκληματικό δίκτυο που ήταν υπεύθυνο για την προμήθεια του Μάθιου Πέρι με μεγάλες ποσότητες κεταμίνης», ανέφερε ο εισαγγελέας Μάρτιν Εστράδα.

Monopoli Team

Σε μια σημαντική εξέλιξη, οι αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών απήγγειλαν κατηγορίες σε πέντε άτομα σε σχέση με τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Οκτώβριο λόγω υπερβολικής δόσης κεταμίνης. Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ανακοίνωσαν τις κατηγορίες, αποκαλύπτοντας ότι στα άτομα αυτά περιλαμβάνονται η προσωπική βοηθός του Πέρι και δύο γιατροί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» ενώνονται και βοηθούν την αστυνομία να βρει ποιος του έδωσε την κεταμίνη12.09.2018

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα των ΗΠΑ Μάρτιν Εστράδα, οι εμπλεκόμενοι γιατροί κατηγορούνται ότι προμήθευαν τον δημοφιλή ηθοποιό με μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, φέρονται να εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα εθισμού του Πέρι για οικονομικό όφελος. Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι οι κατηγορούμενοι παρείχαν παράνομα στον Πέρι φιαλίδια κεταμίνης με αντάλλαγμα 55.000 δολάρια σε μετρητά σε διάστημα δύο μηνών.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από ShowBiz