MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Free City: Τι θα κάνουμε δωρεάν αυτό το ΣΚ (17-18/8) στην Αθήνα;

Κωπηλασία στο ΚΠΙΣΝ ή προβολές που μας μεταφέρουν στις Κυκλάδες στο Κτήμα Φιξ; Όσα θα κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο (17-18/8), χωρίς πορτοφόλι.

Monopoli Team

1. Προβολή της ταινίας «Δυο εισιτήρια για Κυκλάδες» στο Κτήμα Fix

Στο Κτήμα Φιξ και με τo πρόγραμμα Movies in the Park, έχουμε την δυνατότητα κάθε εβδομάδα να παρακολουθήσουμε σύγχρονες, αλλά και διαχρονικές ταινίες, με ελεύθερη είσοδο. Αυτό το Σάββατο, η ταινία Δύο Εισιτήρια για Κυκλάδες, θα μας μεταφέρει από την Αθήνα στις Κυκλάδες, όπου τρεις παιδικές φίλες διασταυρώνονται μετά από πολλά χρόνια και παίρνουν την απόφαση να κάνουν κοινές διακοπές, που αλλού; Στην Ελλάδα. Μια ταινία με πολύ χιούμορ, που θέτει στο προσκήνιο το θέμα της φιλίας και της γυναικείας συντροφικότητας.
Σάββατο 17 Αυγούστου στις 21:00
Κτήμα Φιξ, Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Κτήμα Φιξ γίνεται για 2η χρονιά θερινό σινεμά – Το πρόγραμμα των δωρεάν προβολών12.09.2018

2. Καγιάκ στο ΚΠΙΣΝ

Μια βόλτα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι πάντα μια καλή επιλογή για ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο. Έτσι, στο τέλος της εβδομάδας, μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε καγιάκ στο κανάλι, μια εμπειρία που μας προσφέρει την ευκαιρία να γνωριστούμε με το καγιάκ και παράλληλα, αποτελεί μια διαφορετική, κωπηλατική ξενάγηση στο ΚΠΙΣΝ. Επειδή οι αθλητικές δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αλλάξουν τοποθεσία. *Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Αυγούστου στις 17:00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα ξεχωριστός σινε-μαραθώνιος με θέα την πανσέληνο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις