MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
12
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Πάμε για ποτό στην αυγουστιάτικη Αθήνα;

Στην καρδιά του Αυγούστου, πλέον, έφτασε η ώρα να μιλήσουμε για καλοκαιρινές, βραδινές εξορμήσεις στην (άδεια) πόλη. 

Μαριαλενα Μάλλιου | 17.08.2024

Στα μέσα του Αυγούστου, πλέον, και η ζέστη καλά κρατεί. Το καλοκαίρι στην Αθήνα, όμως, έχει τη δίκη του χάρη. Ακόμα και στο κέντρο, δεν είναι λίγα τα δροσερά spots, τα οποία μπορούν να μας χαρίσουν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές. Σήμερα, λοιπόν, έφτασε η ώρα να μιλήσουμε για καλοκαιρινές, βραδινές εξορμήσεις στην πόλη. Από το κέντρο μέχρι τον Πειραιά και από τo Θησείο μέχρι τη Βάρκιζα, ας ανακαλύψουμε μαζί 5 must visit cocktail spots.

Couleur Locale

Με θέα Ακρόπολη και φανταστικά καλοκαιρινά cocktails ξεκινούν οι σημερινές μας προτάσεις, και πάμε μαζί στο κουκλίστικο Couleur Locale, που, κάθε καλοκαίρι, επιλέγουμε για το ποτό μας (και όχι μόνο). Το αγαπημένο all day rooftop του κέντρου, αποτελεί ένα από τα must visit cocktail spots της πόλης, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου μπορούμε να απολαύσουμε το ποτό μας υπό το φως των κεριών και του φωταγωγημένου βράχου της Ακρόπολης.
Διεύθυνση: Νορμανού 3, Αθήνα 10555
Τηλέφωνο: 2167004917

Το Λοκάλι
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tolokali (@tolokali)

Ατμοσφαιρικό, δροσερό και άκρως καλοκαιρινό, το Λοκάλι στο Θησείο είναι ένα από τα must spots για ποτό μέσα στον Αύγουστο. Neon επιγραφές, άκρως «exotic» αισθητική και μια φανταστική ταράτσα είναι μερικοί μόνο από τους λόγους, για τους οποίους το Λοκαλι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας μας για φέτος το καλοκαίρι. Όσο για τα cocktails, προτείνουμε να διαπιστώσετε από μόνοι σας το πόσο δροσερά και ιδιαίτερα είναι.
Διεύθυνση: Σαρρή 44, Αθήνα 10553
Τηλέφωνο: 6906103005

Nazare Surf Bar

Και αφού ξεκινήσαμε με γλυκά και brunch, συνεχίζουμε με ακόμα ένα morning spot και με το Anana, με έναν από τους καλύτερους καφέδες που θα βρείτε στην Αθήνα, φανταστικά rolls και πολλές vegan επιλογές. Συνήθως το μαγαζί είναι γεμάτο με ανθρώπους που απολαμβάνουν τον καφέ τους, διαβάζουν, τρώνε το πρωινό ή το snack τους και αποτελεί ένα αγαπημένο meeting spot. Μέσα στον Αύγουστο, ωστόσο, αυτή η πολυκοσμία δίνει τη θέση της σε μία ηρεμία, που μας κάνει να θέλουμε να επισκεφθούμε το μαγαζί ακόμα περισσότερο.
Διεύθυνση: Μαρίνα Ζέας 18536, Πειραιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔεκαπενταύγουστος στην Αθήνα; Αυτή είναι η ευκαιρία σου να πας στα πιο hot στέκια της πόλης12.09.2018

Holy Spirit Beach Bar

Φυσικά, από τη λίστα μας δεν θα γινόταν να λείπει ένα beach bar. Και από τον Πειραιά κατεβαίνουμε στη Βάρκιζα και στο Holy Spirit Beach Bar, το οποίο μας ταξιδεύει κατευθείαν σε κάποιο νησί. Για λίγο ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην Αθήνα και απολαμβάνουμε το cocktail μας πλάι στο κύμα, με την πιο καλοκαιρινή μας διάθεση. Είτε είστε σε πιο χαλαρό mood, είτε ψάχνετε μία πιο “party” κατάσταση, το Holy Spirit είναι το spot για εσάς.
Διεύθυνση: Ακτή ΕΟΤ, Αθήνα 16172
Τηλέφωνο: 6943918848

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε ταράτσες για μια δροσερή έξοδο στην Αθήνα12.09.2018

Gamay
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gamay (@gamay_winebar)

Και κλείνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με τα Εξάρχεια και σε ένα φανταστικό spot για τους λάτρεις του κρασιού. Αν, λοιπόν, το vibe σου είναι wine bars και καλή παρέα, πρέπει να πας στο Gamay. Το νέο μαγαζί της Ζωοδόχου Πηγής, ήρθε για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας απογεύματα (και όχι μόνο), γιατί όποιος λέει πως τα Εξάρχεια δεν είναι μία από τις πιο καλοκαιρινές γειτονιές της Αθήνας, μάλλον δεν τα έχει ζήσει σωστά.
Διεύθυνση: Ζωοδόχου Πηγής, Αθήνα 10681
Τηλέφωνο: 2103807311

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Έξοδος