MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
12
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Room Next Door: Το teaser της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας του Αλμοδόβαρ με Τζούλιαν Μουρ και Τίλντα Σούιντον

Julianne Moore και Tilda Swinton πιάνουν το νήμα της φιλίας τους από την αρχή στο νέο teaser trailer της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας του Ισπανού σκηνοθέτη Pedro Almodóvar με τίτλο «The Room Next Door».

The Room Next Door: Julianne Moore και Tilda Swinton στο πρώτο teaser της νέας ταινίας του Almodóvar
Monopoli Team

Τα πρώτα πλάνα από την ταινία «The Room Next Door» του Ισπανού δημιουργού Pedro Almodóvar, με πρωταγωνίστριες τις βραβευμένες με Όσκαρ Julianne Moore και Tilda Swinton, μόλις κυκλοφόρησαν.

Η Sony Pictures Classics δημοσίευσε ένα teaser trailer της ταινίας -η πρώτη αγγλόφωνη του Almodóvar- που πρόκειται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 2 Σεπτεμβρίου.

Λίγα λόγια για την ταινία

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «The Room Next Door» ακολουθεί την Ingrid (Moore) και τη Martha (Swinton), οι οποίες ήταν στενές φίλες στα νιάτα τους, όταν και εργάζονταν στο ίδιο περιοδικό.

«Η Ίνγκριντ συνέχισε ως συγγραφέας αυτοτελών μυθιστορημάτων, ενώ η Μάρθα έγινε πολεμική ρεπόρτερ με τις συνθήκες ης ζωής να τις χωρίζουν», συνεχίζει η περιγραφή. «Μετά από χρόνια, συναντιούνται ξανά σε μια ακραία αλλά παράξενα γλυκιά κατάσταση».

Στο teaser, η Swinton εμφανίζεται σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι με την Moore στο πλευρό της, ενώ παίζει δραματική μουσική. Οι δύο τους μένουν πλέον μαζί στο ίδιο σπίτι και αναγκάζονται να πιάσουν το νήμα της φιλίας τους από εκεί που το άφησαν, με τη Moore να κάνει περισσότερες προσπάθειες από τη Swinton προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε παραγωγή της εταιρείας El Deseo του Pedro Almodóvar, το «The Room Next Door» γυρίστηκε μεταξύ Μαδρίτης και Νέας Υόρκης. Η ταινία σηματοδοτεί το πρώτο μεγάλου μήκους φιλμ του Ισπανού Σκηνοθέτη μετά τις «Παράλληλες μητέρες», η οποία έκανε επίσης πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, με την Penelope Cruz να βραβεύεται με το Volpi Cup Kαλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για τον ρόλο της στην ταινία.

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Βενετία

Στη φετινή Μόστρα, το «The Room Next Door» συγκαταλέγεται σε ένα εξαιρετικό διαγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει το «Queer» του Luca Guadagnino, το «Maria» του Pablo Larrain και το «Joker Folie à Deux» του Todd Phillips», μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντιδράσεις για την αλλαγή της ελληνικής επιτροπής των Oscars από το ΥΠΠΟ – Για “φιάσκο” μιλά ο Βασίλης Κεκάτος12.09.2018

Μετά την πρεμιέρα του στη Βενετία, το «The Room Next Door» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2024.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News