MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
12
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Νίκος Γκέλια: «Έχουμε μάθει να ζούμε με τη διαφορετικότητα και αυτό δείχνει μια εξέλιξη» (vid)

Ο Νίκος Γκέλια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Summer’s Cool” και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρατσισμό, την πατρότητα, αλλά και τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

Monopoli Team

«Έχουμε μάθει να ζούμε με διαφορετικές φυλές, με τη διαφορετικότητα εν γένει, και αυτό δείχνει μια εξέλιξη του ανθρώπου», ανέφερε ο Νίκος Γκέλια στην κάμερα του “Summer’s Cool” με αφορμή σχετική ερώτηση για το αν έχει κρύψει ποτέ την αλβανική καταγωγή του.

Ο ηθοποιός, που φέτος το καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία με τον «Κατά Φαντασίαν Ασθενή» , μίλησε ακόμη για την πατρότητα που ήρθε αρκετά νωρίς στη ζωή του και για τις δικές του προσωπικές ανησυχίες. «Αν θέλεις να γίνεις γονιός νωρίς, να έχεις πλήρη επίγνωση του ποιος είσαι, τι είσαι και θα κάνεις το καλύτερο δώρο στη ζωή σου. Με όλα αυτά που φέρνει η Ελλάδα του 2024 υπάρχει μια ανησυχία παραπάνω. Και λες,’ πού έχω φέρει το παιδί μου, σε τι κόσμο; Μήπως δεν έπρεπε να το κάνω αυτό;’. Αλλά βλέπεις το παιδί σου, σου χαμογελάει, σου λέει ‘μπαμπά σ ‘αγαπώ, πάμε μια βόλτα’ κι εκεί τελειώνουν όλα». 

Ο Νίκος Γκέλια αναφέρθηκε τέλος στη νέα σειρά του Alpha που πρωταγωνιστεί. «Στον ‘Τιμωρό’ μ’ αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος μου, είναι και καλός και κακός». Και συμπλήρωσε με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε το teaser με τον Δημήτρη Λάλο: «Ο ποιητικός ρεαλισμός υπάρχει έτσι και αλλιώς, επιλέγεις αν θα κάνεις κάτι ρεαλιστικό σε σχέση με την εικόνα ή αν θα κάνεις κάτι μεταφορικό που έχει να κάνει με τον λύκο. Νομίζω ότι συνδυάζεται λίγο με το γεράκι του Λάλου. Επειδή ήτανε back to back το ένα ζώο μαζί με το άλλο, γι’ αυτό έγινε και αυτό το θέμα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τιμωρός: Το κομικ της Marvel γινεται σειρά στον Alpha12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz