MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To μυστικό της μακροζωίας: Tι αποκάλυψε η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο;

Ακολούθησε αυτήν την πολύ απλή συμβουλή και θα ζήσεις ευτυχισμένος πολλά χρόνια.

@Repentand Seekchristjesus/unsplash
Monopoli Team

Το γηραιότερο άτομο στον κόσμο, η Maria Branyas Morera έφυγε από τη ζωή στα 117 της χρόνια στις 19 Αυγούστου, έχοντας αφήσει τη μακρά ζωή της στις υγιείς σχέσεις και η επιστήμη αποδεικνύει ότι αυτό μετράει.

Γεννημένη στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ το 1907, έζησε δύο Παγκόσμιους Πολέμους, τον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο και την πανδημία γρίπης του 1918 και αντιμετώπισε πολλές προσωπικές δυσκολίες στα πρώτα της χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του πατέρα της κατά τη μετανάστευση της οικογένειάς της στην Ισπανία και της απώλειας ακοής της ως παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι βρήκαν το μυστικό για τη μακροζωία σε ένα φάρμακο12.09.2018

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Independent, η αξιοσημείωτη μακροζωία της αναγνωρίστηκε τόσο από την Ερευνητική Ομάδα Γεροντολογίας (Gerontology Research Group) όσο και από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες, και έχοντας επιβιώσει από τον Covid σε ηλικία 113 ετών, η Maria Branyas Morera έγινε σύμβολο ανθεκτικότητας.

Το μυστικό για μακροζωία

Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, ο Αμερικανός δημιουργός ντοκιμαντέρ Sam Green επισκέφτηκε τον Branyas Morera στα γυρίσματα της ταινίας του The Oldest Person in the World. Το ντοκιμαντέρ, που ξεκίνησε να γυρίζεται το 2015, περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τα γηραιότερα άτομα του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίναι η διαλειμματική νηστεία καλή ιδέα για απώλεια βάρους;12.09.2018

Σύμφωνα με το Ρεκόρ Γκίνες, η Maria Branyas Morera απέδωσε τη μακροζωία της…

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Περίεργα