MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Family Weekend: 6 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 24-25 Αυγούστου, περνάμε δημιουργικές ώρες με την οικογένεια μας, στην πόλη, με παιδικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, θερινό σινεμά και αθλητικές δράσεις.

Park Your Cinema Kids στο ΚΠΙΣΝ: «Ο Βίκινγκ και το Μαγικό Σπαθί»
Monopoli Team

Θέατρο

«Πινόκιο και Τζεπέτο: Ένα αληθινό παραμύθι», από τη Θεατρική Διάδραση στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας

Η πιο γοητευτική κλασσική ιστορία του κόσμου, του ξύλινου παιδιού με την χρυσή καρδιά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, παρουσιάζεται στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας την Κυριακή 25 Αυγούστου, για μία μόνο παράσταση στις 21:00. Ο Τζεπέτο, η καλή Νεράιδα και ο Διάρης ( ένα παιχνιδιάρικο ποντικάκι – αφηγητής) , θα χρειαστούν την βοήθειά σου για να μάθουν στον μικρό ψευτάκο Πινόκιο την αξία της αλήθειας και της αληθινής αγάπης. *Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός. Παίζουν:  Νάντια Αντωνίου, Κωνσταντίνος Πλώτας,  Άγγελος Μπέσσας.
Κυριακή 25/8, 21:00
Εισιτήρια: 10€. Προπώληση: more.com
Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας, Σαλαμίνα

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα στον Φλοίσβο

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα , κάθε καλοκαίρι στο εξοχικό του διασκεδάζει όλη την οικογένεια με τις καλοκαιρινές του περιπέτειες. Ο Τάσος Κώνστας με τους χάρτινους πρωταγωνιστές του, κερνούν γέλιο μέσα από διασκευασμένες κωμωδίες .με καλοκαιρινή αύρα χιούμορ και εκλεπτυσμένη σάτιρα. Δύο νέα έργα  κάθε εβδομάδα: Σάββατο 27/7 , Κυριακή 28/7 : «O Καραγκιόζης ,γιατρός της γειτονιάς».
Τετάρτη έως Κυριακή στις 20:30 | Έως 28 Σεπτεμβρίου 2024
Εισιτήρια: 6€. Προπώληση: more.com
Θερινό Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα, Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλοκαίρι και μικροί αναγνώστες: 10 βιβλία που δεν θα αφήσουν από τα χέρια τους στις διακοπές12.09.2018

Κινηματογράφος

Park Your Cinema Kids στο ΚΠΙΣΝ: «Ο Βίκινγκ και το Μαγικό Σπαθί»

Οι μικροί θεατές και οι οικογένειές τους είναι καλεσμένοι και φέτος στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ για να ανακαλύψουν αρχαίους μύθους, κλασικά παραμύθια και ιστορίες με φαντασία, μάγια και μυστήρια μέσα από συναρπαστικές ταινίες κινουμένων σχεδίων και live action, για όλες τις ηλικίες. Σάββατο 24 Αυγούστου στις 21:00: «Ο Βίκινγκ και το Μαγικό Σπαθί (2019)»: Ο Βικ ονειρεύεται να σαλπάρει με τον πατέρα του σε μέρη μακριά από τις σκανδιναβικές ακτές. Αλλά εκείνος δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι ο γιος του έχει τα προσόντα να γίνει ένας τρανός και αληθινός Βίκινγκ. Όλα αλλάζουν όταν ο πατέρας του αρπάζει ένα μυστηριώδης σπαθί από τον μεγαλύτερο εχθρό του. Ο Βικ ξαφνικά βρίσκεται να ζει την περιπέτεια της ζωής του. Σκηνοθεσία: Eric Cazes. Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
Σάββατο 24/8, 21:00
Ελεύθερη Είσοδος
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Αθήνα.

Εγώ ο Aπαισιότατος 4

Mετά από μία επταετία, ο Γκρου ο πιο αγαπημένος υπέρ-κακός του πλανήτη που έγινε πράκτορας της οργάνωσης αντι-κακούργων, επιστρέφει με το Εγώ, ο Aπαισιότατος 4 και εγκαινιάζει μια νέα συναρπαστική εποχή σπαρμένη με το πανδαιμόνιο που μόνο τα Minions ξέρουν να εξαπολύουν. Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του Minions 2: Η άνοδος του Γκρου (2022) της Illumination με εισπράξεις σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε όλο τον κόσμο, το μεγαλύτερο παγκόσμιο franchise κινουμένων σχεδίων ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο καθώς ο Γκρου (υποψήφιος για Όσκαρ Στιβ Καρέλ), η Λούσι (υποψήφια για Όσκαρ Κρίστεν Γουίγκ) και τα κορίτσια τους – Μάργκο (Μιράντα Κόσγκροουβ), Ίντιθ (Ντέινα Γκέιερ) και Άγκνες (Μάντισον Πόλαν) – υποδέχονται το νέο μέλος της οικογένειας, τον Γκρου τζούνιορ, που είναι αποφασισμένος να βασανίζει τον μπαμπά του…
Αίθουσες προβολής

Στα ίχνη του Δον Κιχώτη (μεταγλωττισμένη)

Το κλασικό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας, «Δον Κιχώτης», εμπνέει μια ταινία κινουμένων σχεδίων γεμάτη φαντασία, περιπέτειες και μια γλυκιά φιλία. Ο Αλφόνσο Κιχώτης είναι ένα 11χρονο αγόρι με τεράστια φαντασία. Ως απόγονος και νόμιμος κληρονόμος του Δον Κιχώτη και όπως ακριβώς ο προ-προ-προ-προ-προ-προπάππους του, πολεμάει συνεχώς τέρατα -τα οποία κανείς άλλος δε μπορεί να δει- για να σώσει την πόλη του, τη Λα Μάντσα. Ο μοναδικός του φίλος, ο Πάντσο Πάντσα, μένει ακριβώς δίπλα στο δικό του σπίτι, όμως η φιλία τους είναι κρυφή, μιας και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε διαμάχη. Καθώς μια δυσοίωνη καταιγίδα πλησιάζει τη Λα Μάντσα, ένας μυστήριος επιχειρηματίας ονόματι Καράσκο επισκέπτεται όλα τα σπίτια στην πόλη για να τους πείσει να πουλήσουν τα σπίτια τους και να μετακομίσουν σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών. Ο μόνος που πιστεύει ότι κάτι περίεργο κρύβεται πίσω από την καταιγίδα είναι ο Αλφόνσο. Επιστρατεύει τη βοήθεια του Πάντσο και της κοινής τους φίλης, Βικτόρια για να πάνε στο δάσος της Λα Μάντσα για να πιάσουν το τέρας που ο Αλφόνσο πιστεύει ότι ευθύνεται για την καταιγίδα.
*Δείτε αίθουσες προβολής εδώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVamvakou Revival: Αύγουστος γεμάτος εκπλήξεις στη Βαμβακού Λακωνίας12.09.2018

Δράσεις

ΚΠΙΣΝ: Καγιάκ στο Κανάλι για ηλικίες 10+

Η δραστηριότητα στοχεύει στη γνωριμία με το καγιάκ, ενώ συγχρόνως αποτελεί μια διαφορετική, κωπηλατική ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Προτείνεται οι συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες να έχουν μαζί τους επιπλέον ρούχα, σε περίπτωση που βραχούν. Καθώς οι αθλητικές δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αλλάξουν τοποθεσία. *Για συμμετοχή παιδιών κάτω των 15 ετών, είναι απαραίτητη η συμμετοχή ενήλικα. Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος.
Σάββατο 03, 17, 24, 31/08. Κυριακή 04, 18, 25/08 | 18.00-20.00

Ελεύθερη Είσοδος
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στο πλευρό των οικογενειών που επλήγησαν από την πυρκαγιά12.09.2018

Περισσότερα από Δραστηριότητες