MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα στην TV

Η ταινία “Φάλαινα” που χάρισε στον Μπρένταν Φρέιζερ το όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου, το βραβευμένο στις κάννες σκηνοθετικό ντεμπούντο της Τσι Χαγιακάουα, ένα ιστορικό έπος αλλά και πρεμιέρες στο Home Cinema αυτής της εβδομάδας (26-30/08).

Monopoli Team

H φάλαινα, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Δευτέρα 26/08 στις 18:55

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι, Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Χονγκ Τσάου, Σέιντι Σινκ

Αντιμέτωπος με σοβαρότατα προβλήματα υγείας λόγω της ακραίας παχυσαρκίας του, ένας ερημίτης καθηγητής λογοτεχνίας κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποκαταστήσει τη σχέση του με την έφηβη κόρη του. Η ταινία βραβεύτηκε με 2 Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Φάλαινα, του Σάμιουελ Ντι Χάντερ σε σκηνοθεσία Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο θέατρο Νέος Ακάδημος12.09.2018

Πλάνο 75, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Δευτέρα 26/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Τσι Χαγιακάουα, Ηθοποιοί: Τσέκο Μπάισο,Χαγιάτο Ισομούρα,Στέφανι Αριάν

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας λανσάρει το ‘Πλάνο 75′, ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στους ηλικιωμένους πολίτες να επιλέξουν την ευθανασία. Τρεις άνθρωποι, διαφορετικοί μεταξύ τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με επώδυνα διλήμματα. (113’) Παραγωγή: Ιαπωνία, Γαλλία, Φιλιππίνες

The good liar, στο Star, Τρίτη 27/08 στις 21:45

Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον, Hθοποιοί: Έλεν Μίρεν, Τζιμ Κάρτερ, Ίαν Μακ Κέλεν, Ράσελ ΤοβέιΟ Ρόι Κόρτνεϊ, ένας επαγγελματίας απατεώνας, έχει βρει ήδη τον επόμενο στόχο του: τη χήρα Μπέτι ΜακΛις, μια γυναίκα με με τεράστια περιουσία στη διάθεση της.

Ο Ρόι σκοπεύει να πάρει ό,τι της ανήκει. Από την πρώτη τους συνάντηση, αρχίζει να βομβαρδίζει τη Μπέτι με τα δοκιμασμένα κόλπα του και εκείνη παρασύρεται από τη γοητεία του.Αλλά αυτή τη φορά, αυτό που ξεκίνησε σαν μια ακόμα κομπίνα κλιμακώνεται σε ένα κυνηγητό γάτας-ποντικιού, όπου παίζονται όλα για όλα. Αποκαλύψεις ενός δόλου πιο σκοτεινού, τους οδηγούν σε ένα ναρκοπέδιο κινδύνου, ίντριγκας και προδοσίας…

Back roads, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τρίτη 27/08 στις 23:30

Σκηνοθεσία: Άλεξ Πέτιφερ, Ηθοποιοί: Άλεξ Πέτιφερ, Τζένιφερ Μόρισον, Νίκολα Πελτζ-Μπέκαμ

Όταν η μητέρα του μπαίνει στη φυλακή για τον φόνο του πατέρα του, ένας νεαρός αναγκάζεται να αναλάβει τις τρεις μικρές αδελφές του. Όμως, ο δεσμός του με μια παντρεμένη γυναίκα θα φέρει στο φως τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειας.

O Πεταλούδας, στο STAR, Tετάρτη 28/08 στις 21:45

Σκηνοθεσία: Μάικλ Νόερ, Ηθοποιοί: Τσάρλι Χάναμ, Ράμι Μάλεκ, Κρίστοφερ Φέρμπανκ

Η επική ιστορία ενός διαρρήκτη θησαυροφυλακίων από τον υπόκοσμο του Παρισιού, ο οποίος παγιδεύεται και κατηγορείται άδικα για έναν φόνο, που δεν διέπραξε.Καταδικάζεται σε ισόβια για να εκτίσει την ποινή του σε ένα διαβόητο, απάνθρωπο σωφρονιστικό ίδρυμα στο «Νησί του Διαβόλου».Αποφασισμένος να ξανακερδίσει την ελευθερία του, με όποιο τίμημα, δημιουργεί μια απρόσμενη συμμαχία με έναν συγκρατούμενό του παραχαράκτη, προκειμένου να σχεδιάσουν την απόδρασή τους…

Μarianne, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τετάρτη 28/08 στις 22:30

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ρόζεκ, Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Ιπέρ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Ladies First. Όσα λέει η Μαριάν είναι… αλήθεια! Μια ταινία με μία και μοναδική ηρωίδα, που αναδεικνύει την υποκριτική δεινότητα μίας από τις σημαντικότερες ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου: της πολυβραβευμένης Ιζαμπέλ Ιπέρ.

O τελευταίος αυτοκράτορας, στην ΕΡΤ2, Πέμπτη 29/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, Ηθοποιοί: Ρουίτσι Σακαμότο, Τζον Λον, Πίτερ Ο’ Τουλ, Τζόαν Τσεν

Πεκίνο, 1908.
Ένα αγόρι τριών ετών αρπάζεται από τη μητέρα του και μεταφέρεται μέσα στη νύχτα στην Απαγορευμένη Πόλη, στην καρδιά της αρχαίας Κίνας. Το όνομά του είναι Που Γι. Μερικές μέρες αργότερα, στέφεται αυτοκράτορας και γίνεται «Ο Άρχοντας των 10 Χιλιάδων Ετών», «Ο Γιος των Ουρανών», εξουσιαστής σχεδόν του μισού πληθυσμού της Γης.Όταν όμως, το 1912 η Κίνα γίνεται δημοκρατία, τελειώνουν 3.000 χρόνια αυτοκρατορικής διακυβέρνησης. Ο μόνος που δεν αντιλαμβάνεται αυτές τις σαρωτικές ιστορικές αλλαγές είναι ο μικρός αυτοκράτορας γιατί άλλωστε ο μεσαιωνικός τρόπος ζωής στην Απαγορευμένη Πόλη δεν αλλάζει.

Η Μέθοδος Κομπρομάτ, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Πέμπτη 29/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Ζερόμ Σαλ , Ηθοποιοί: Ζιλ Λελούς, Γιοάνα Κούλιγκ, Λουί-Ντο ντε Λανκασάν

Ένας Γάλλος διπλωμάτης στη Σιβηρία κατηγορείται από της ρωσικές αρχές για ένα τρομερό έγκλημα. Σύντομα, συνειδητοποιεί ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας… και η μόνη διέξοδος είναι η απόδραση. Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Η συμμορία των Μάγων 2, στο STAR, Παρασκευή 30/08 στις 21:45

Σκηνοθεσία: Τζον Μ. Τσου, Ηθοποιοί: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Λίζι Καπλάν, Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο, Γούντι Χάρελσον Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν

Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους θεάματα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι μάγοι βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα, που ελπίζουν θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Ο άνδρας πίσω από τα κόλπα τους είναι ο Ουόλτερ Μέιμπρι, ένα παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου, που αναγκάζει τους Καβαλάρηδες να σχεδιάσουν την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι τώρα. Η μόνη τους ελπίδα είναι να καταφέρουν ένα τελευταίο, φαινομενικά αδύνατο κόλπο για να καθαρίσουν το όνομά τους και να αποκαλύψουν τον σατανικό εγκέφαλο πίσω από όλα…

Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία, στο OPEN, Παρασκευή 30/08 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Λοράν Τιράρντ, Hθοποιοί: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ντάνι Μπουν, Εντουάρ Μπερ, Κατρίν Ντενέβ, Βενσάν Λακόστ

Η Βασίλισσα των Βρετανών στέλνει τον έμπιστο αξιωματικό της Αντικλιμάξ στη Γαλατία, για να ζητήσει βοήθεια καθώς ο Καίσαρας έχει εισβάλλει στη Βρετανία. Την ίδια ώρα, ο Αστερίξ κι ο Οβελίξ έχουν αναλάβει μια… ιδιαίτερη αποστολή, να «βάλουν» μυαλό στον Γιακλωτσίξ, τον άτακτο ανιψιό του Αρχηγού, που ασχολείται μόνο με τα κορίτσια και τη μουσική. Οι Γαλάτες δίνουν ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό τους φίλτρο στον Αντικλιμάξ, προκειμένου να βοηθήσουν την κατάσταση και Αστερίξ κι ο Οβελίξ τον συνοδεύουν πίσω στην πατρίδα του, σέρνοντας μαζί και τον Γιακλωτσίξ. Οι ήρωες μας θα βρεθούν μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις, καθώς ο Γιακλωτσίξ ερωτεύεται την Οφηλία, την αρραβωνιαστικιά του Αντικλιμάξ, ενώ ο Οβελίξ τη δασκάλα της. Το κακό δεν θα αργήσει να συμβεί, αφού το βαρέλι με το μαγικό τους φίλτρο χάνεται και ο Γιακλωτσίξ πέφτει αιχμάλωτος των Νορμανδών. Ένα τρελό κυνηγητό θα ακολουθήσει όπου Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι θα κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να αποκτήσουν το μαγικό φίλτρο, από το οποίο φυσικά εξαρτάται η σωτηρία ενός έθνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Το βραβευμένο γιατρικό των μελισσών12.09.2018

Περισσότερα από Cine News