MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
WELL-BEING

Οι 3 ξηροί καρποί που έχουν περισσότερη πρωτεΐνη από ένα αυγό

Κάθε ξηρός καρπός έχει τα δικά του οφέλη για την υγεία – αλλά μερικοί είναι στην κορυφή όταν πρόκειται για την πρωτεΐνη.

Monopoli Team

Υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα πράγματα σχετικά με τους ξηρούς καρπούς – συμπεριλαμβανομένου του ότι είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη. Και τα δύο αυτά θρεπτικά συστατικά σας κρατούν χορτάτους επιβραδύνοντας την πέψη και σταθεροποιώντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας για να σας παρέχουν σταθερή ενέργεια.

Όσον αφορά ειδικότερα την πρωτεΐνη, ορισμένοι ξηροί καρποί είναι εξίσου πλούσιοι σε πρωτεΐνες με ένα αυγό. Δεδομένου ότι το αυγό είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες (με 6 γραμμάρια το ένα), το χρησιμοποιούμε συχνά ως σημείο αναφοράς. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τους τρεις ξηρούς καρπούς που έχουν ίδια ή υπερβαίνουν την πρωτεΐνη ενός αυγού.

Αράπικα φιστίκια

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο τα φιστίκια είναι ο αγαπημένος ξηρός καρπός: Είναι οικονομικά, και θρεπτικά, με περισσότερα από 7 γραμμάρια πρωτεΐνης και 2 γραμμάρια φυτικών ινών ανά μερίδα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίναι υγιεινές τροφές, αλλά με πολλές θερμίδες… Να τις τρώμε;12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life