MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Στοιχειωμένη καρδιά: Το θρίλερ που γυρίστηκε στην Ελλάδα έρχεται στους κινηματογράφους

Ένα γοητευτικό, ερωτικό θρίλερ στα ίχνη των κλασικών φιλμ νουάρ, που γυρίστηκε σε ειδυλλιακά τοπία της Ελλάδας, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Φερνάντο Τρουέμπα.

Monopoli Team

Το πολυαναμενόμενο ερωτικό θρίλερ, Στοιχειωμένη Καρδιά, έρχεται στη μεγάλη οθόνη την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

Σύνοψη

Σε ένα όμορφο απομονωμένο νησί της Ελλάδας, η γοητευτική Άλεξ (Αΐντα Φολκ) πιάνει δουλειά ως σερβιτόρα σε ένα παραθαλάσσιο, μικρό εστιατόριο. Κερδίζει αμέσως την καρδιά του χαρισματικού Ενρίκο (Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο), αλλά η ίδια ερωτεύεται τον αινιγματικό μάνατζερ του εστιατορίου, Μαξ (Ματ Ντίλον), έναν μοναχικό Αμερικανό που εγκαταστάθηκε στο νησί πριν από δεκαετίες. Με το πέρασμα των εποχών, η σεξουαλική ένταση κλιμακώνεται. Καθώς οι τουρίστες πάνε κι έρχονται, ο Ενρίκο ανακαλύπτει ανησυχητικά στοιχεία για το σκοτεινό και μυστηριώδες παρελθόν του Μαξ. Τυφλωμένη από έρωτα, η Άλεξ επιλέγει να αγνοήσει τα σημάδια και η ιστορία αρχίζει σιγά σιγά να παρεκτρέπεται σε μία τρομαχτική μάχη για επιβίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Το βραβευμένο γιατρικό των μελισσών12.09.2018

Το σαγηνευτικό, ερωτικό τρίγωνο στην καρδιά της ταινίας ερμηνεύουν οι Ματ Ντίλον (Το σπίτι που έχτισε ο Τζακ), Αΐντα Φολκ (25 καράτια) και Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο (Ανάμνηση).

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σενάριο: Ράιλεντ Γκραντ, Φερνάντο Τρουέμπα
Σκηνοθεσία: Φερνάντο Τρουέμπα
Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντίλον, Αΐντα Φολκ, Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο
Ημερομηνία Εξόδου: 29 Αυγούστου 2024
Διάρκεια: 2 ώρες και 8 λεπτά

Περισσότερα από Cine News