MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Είναι επίσημο: Οι Oasis επιστρέφουν – Ανακοίνωσαν τις πρώτες τους συναυλίες μετά από 15 χρόνια

Τα αδέρφια Gallagher ανακοίνωσαν την αναπάντεχη επανένωση του αγαπημένου συγκροτήματος που άφησε εποχή.

Monopoli Team

Είναι επίσημο: Οι Oasis επανενώνονται!

Μετά από μια 15ετή διαμάχη, οι συνιδρυτές του συγκροτήματος, τα αδέλφια Liam και Noel Gallagher θα αφήσουν πίσω τους όσα τους χωρίζουν, καθώς ετοιμάζονται για μια περιοδεία επανένωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο το επόμενο έτος.

Οι αδελφοί Gallagher ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι θα δώσουν 14 συναυλίες το καλοκαίρι του 2025, εκ των οποίων τέσσερις στο στάδιο Wembley του Λονδίνου και τέσσερις στο Heaton Park του Μάντσεστερ. Άλλοι σταθμοί περιλαμβάνουν το Κάρντιφ, το Εδιμβούργο και το Δουβλίνο. Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 31 Αυγούστου μέσω των Ticketmaster, GigsAndTours.com και SeeTickets.com.

Φαίνεται ότι δυστυχώς αυτές θα είναι οι μοναδικές εμφανίσεις του συγκροτήματος στην Ευρώπη.

“Δεν υπήρξε κάποια μεγάλη αποκαλυπτική στιγμή που πυροδότησε την επανένωση – μόνο η σταδιακή συνειδητοποίηση ότι η ώρα είναι κατάλληλη”, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

“Ωστόσο, η χρονική στιγμή πρέπει να είναι μια υποσυνείδητη επιρροή. Αυτή την Πέμπτη συμπληρώνονται ακριβώς 30 χρόνια από την κυκλοφορία του ηλεκτρισμένου ντεμπούτο άλμπουμ τους “Definitely Maybe”, ενώ το 2025 θα φτάσει στην ίδια επέτειο ο εξίσου ουσιαστικός δεύτερος δίσκος ‘(What’s the Story) Morning Glory?“.”

Από την πλευρά τους, οι Gallagher πρόσθεσαν: “Τα όπλα σιώπησαν. Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί. Η μεγάλη αναμονή τελείωσε. Ελάτε να δείτε. Δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση”.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, υπάρχουν σχέδια για περιοδεία του συγκροτήματος και εκτός Ευρώπης το επόμενο έτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Δεν ειναι καν Rock n Roll”: Ο Liam Gallagher κατά του Hall of Fame μετά την υποψηφιότητα των Oasis12.09.2018

Οι Oasis διαλύθηκαν επίσημα το 2009 μετά την αποχώρηση του Noel Gallagher από το βρετανικό ροκ συγκρότημα. Από τότε η σχέση του με τον αδελφό του Liam υπήρξε… ακανθώδεις, με τα δύο αδέρφια να μην κρύβουν τα συναισθήματά τους τα 15 αυτά χρόνια, με δημόσιες διαμάχες μέσα από συνεντεύξεις και δηλώσεις στα social media. Όλα αυτά όμως φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν κι εμείς θα δούμε το αγαπημένο μας συγκρότημα ξανά μαζί.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα