MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Yum Guilt Free: Καλοκαιρινές αθώες γλυκιές απολαύσεις

Και αυτό το καλοκαίρι τα γλυκά του Yum Guilt Free συνδυάζουν την εξαιρετική γεύση με την υγιεινή διατροφή.

Monopoli Team

Το καλοκαίρι έχει τη γεύση του καλού παγωτού, τη γλύκα των φρούτων, τη δροσιά του semifreddo. Για να τα απολαμβάνετε όλα χωρίς ενοχές θα βρείτε πολλές στο κατάστημα Yum guilt free στη Γλυφάδα, τον προορισμό για αθώα γλυκά, παγωτά και smoothies.

Τα γλυκά του Yum guilt free είναι αγνή, γλυκιά απόλαυση. Οι δημιουργίες του είναι βασισμένες σε πρωτότυπες συνταγές, ωμοφαγικές οι περισσότερες, φτιαγμένες αποκλειστικά με αγνά φυσικά υλικά. Όλα τους είναι χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη και χωρίς γαλακτοκομικά.

Παίρνουν την γλύκα τους από τους ξηρούς καρπούς, τους βασιλικούς χουρμάδες, τα φρούτα, το μέλι, αλλά και από τη ζάχαρη καρύδας και το σφένδαμο.

Πολλά από αυτά είναι χωρίς γλουτένη. Τα γλυκά του Yum Guilt Free είναι γεμάτα με όλες τις θρεπτικές ουσίες και παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριο της Λίζας, η οποία ονειρεύτηκε να δημιουργήσει υγιεινά και υπέροχα γλυκίσματα για τους λάτρεις των γλυκών γεύσεων με κριτήριο την ποιότητα της πρώτης ύλης και της σωστής διατροφής.

Δοκιμάστε τα μπαλάκια ενέργειας / energy balls σε αμέτρητους συνδυασμούς, όπως λεμόνι-κουρκουμά, τσίλι-σοκολάτα, φράουλα και papaya, φυστικοβούτυρο-βρώμη, matcha κ.α.

Τα γλυκίσματα, οι τάρτες, τα μπισκότα, οι μπάρες, τα semifreddo και οι υπέροχες τούρτες θα σας ενθουσιάσουν με την ποικιλία και τις εμπνευσμένες τους γεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίναι υγιεινές τροφές, αλλά με πολλές θερμίδες… Να τις τρώμε;12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Yum Guilt Free

Ξενοφώντος 40, 166 75, Γλυφάδα

210 9613374

www.yum-guiltfree.com

Περισσότερα από Γεύση