MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
14
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Οι μαγευτικές παραλίες της Δονούσας

Παραλίες για ατελείωτες βουτιές στο παραδεισένιο νησί των Μικρών Κυκλάδων.

Photo by gemmmm 🖤 on Unsplash
Photo by gemmmm 🖤 on Unsplash
Monopoli Team

Αν αναζητάτε διακοπές απόλυτης χαλάρωσης σε ένα γαλήνιο νησάκι με χρυσές αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά, τότε η Δονούσα, στα ανατολικά της Νάξου, είναι ο προορισμός σας. Μιας και η Δονούσα είναι ένα μικρό νησί (έχει έκταση μόλις 13 τετραγωνικά χιλιόμετρα), θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε όλες τις μαγευτικές παραλίες της. Οι περισσότερες παραλίες της Δονούσας έχουν εύκολη πρόσβαση από τον κεντρικό παραλιακό δρόμο του νησιού, ενώ κάποιες απαιτούν λίγη πεζοπορία, η οποία, όμως, αξίζει τον κόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Express εκθειάζει την Άνδρο: Προορισμός ιδανικός για… Βρετανούς12.09.2018

Σταυρός

Ο Σταυρός είναι η παραλία που καλωσορίζει τους επισκέπτες στο νησί, καθώς βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι. Με μια μεγάλη, χρυσή αμμουδιά, πεντακάθαρα νερά, αλλά και με φυσική σκιά από τα αρμυρίκια, η παραλία είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Στα συν η βολική τοποθεσία της, δίπλα σε ό,τι μπορεί να χρειαστείτε.

Κέδρος

Χρυσή άμμος και καταγάλανα νερά συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο σε αυτή την παραλία, την οποία επιλέγουν και πολλοί γυμνιστές. Μάλιστα, το Forbes συμπεριέλαβε τον Κέδρο στις 8 καλύτερες παραλίες του κόσμου το 2018. Ο Κέδρος βρίσκεται σε έναν μικρό κόλπο στα νότια του νησιού. Από τη Χώρα της Δονούσας η παραλία απέχει 15-20 λεπτά εύκολης πεζοπορίας ή πέντε λεπτά οδήγησης. Η παραλία διαθέτει beach bar.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί