MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
14
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Τα πιο εντυπωσιακά looks στην πρεμιέρα του νέου Beetlejuice

Οι οίκοι μόδας που επέλεξαν οι σταρ στην πρεμιέρα του ‘Σκαθαροζούμη, Σκαθαροζούμη’ του Τιμ Μπάρτον.

Monopoli Team

Τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, οι καλύτεροι ηθοποιοί,. καλλιτέχνες σκηνοθέτες του κόσμου αποβιβάζονται στα ιστορικά κανάλια της Βενετίας της Ιταλίας για το ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Φέτος το σημαντικό γεγονός πραγματοποιείται από 28 Αυγούστου.

Η φετινή εκδήλωση είναι βέβαιο ότι θα κάνει θραύση. Μια κριτική επιτροπή με επικεφαλής την Πρόεδρο Ιζαμπέλ Ιπέρ συμπεριλαμβανομένων των Τζέιμς Γκρέι και Άντριου Χέιγκ, θα επιφορτιστεί με την απονομή του κορυφαίου βραβείου του φεστιβάλ, του Χρυσού Λέοντα.

Μεταξύ των ταινιών που έχουν προγραμματιστεί να κάνουν πρεμιέρα είναι το Joker: Folié a Deux, με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga και τον Χοακίν Φίνιξ, η Aντζελίνα Τζολί και η βιογραφική ταινία Maria Callas του σκηνοθέτη Πάμπλο Λαρέν, το Queer του σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο και το Baby Girl με τη Νικόλ Κίντμαν.

Tην Τετάρτη 28 Αυγούστου το κόκκινο χαλί γέμισε από τις παρουσίες της νέας ταινίας του Τιμ Μπάρτον Beetlejuice Beetlejuice, και σίκουελ της καλτ ταινίας του 1988, «Ο Σκαθαροζούμης».

Διαβάστε περισσότερα στο okmg.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Βενετίας: Οι πρώτες αφίξεις και τα looks που ξεχώρισαν12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz