MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
14
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV

Ο Αντόνιο Μπαντέρας ως Ζορό, Νίκολας Κέιτζ και Τζον Τραβόλτα σε μια επική ταινία δράσης, ένα ιστορικό δράμα και γερές δόσεις αγωνίας στο Home Cinema αυτού του ΣΚ.

Monopoli Team

H Μάσκα του ζορό, στην ERT1, Σάββατο 31/08 στις 22:15

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ, Ηθοποιοί: Άντονι Χόπκινς, Αντόνιο Μπαντέρας, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Στιούαρτ Γουίλσον, Ματ Λέτσερ, Τόνι Αμεντόλα

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς (Η Σιωπή των Αμνών) πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Δον Ντιέγκο ντε λα Βέγκα, ο οποίος ως μασκοφόρος ξιφομάχος Ζορό ήταν υπέρμαχος του μεξικανικού λαού ενάντια στην τυραννία της ισπανικής κυριαρχίας του 19ου αιώνα, που εκπροσωπήθηκε από τον αδίστακτο κυβερνήτη Μοντέρο (Στιούαρτ Γουίλσον). Όμως οι κακοποιοί του Μοντέρο τον εντοπίζουν και σκοτώνουν τη γυναίκα του, τον φυλακίζουν και απαγάγουν την κόρη τους, την Ελένα. Είκοσι χρόνια αργότερα, όταν μαθαίνει ότι ο Μοντέρο έχει επιστρέψει στην Καλιφόρνια με σκοπό να καταλάβει την εξουσία -και ότι η κόρη του έχει μεγαλώσει ως παιδί του Κυβερνήτη- ο Ντον Ντιέγκο δραπετεύει από τη φυλακή. Υπό την καθοδήγηση του Ντον Ντιέγκο, ένα ορφανό που τον βοήθησε όταν ήταν παιδί, ο Αλεχάντρο (Αντόνιο Μπαντέρας), μεταμορφώνεται σε έναν νέο Ζορό. Μαζί θα διεκδικήσουν την Ελένα (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς) και θα γευτούν γλυκιά εκδίκηση από τον Μοντέρο.

Αρχηγός από κούνια, στο STAR, Σάββατο 31/08 στις 20:45

Σκηνοθεσία: Τομ Μακ Γκραθ, Χέντελ Μπουτόι

Δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Από τη μέρα που κατέφτασε ο μικρός του αδερφός, ο 7χρονος Τιμ ήξερε ότι αυτό το μωρό θα ήταν μπελάς. Ο Τιμ ξεκινά μια αποστολή, να κάνει την αγάπη των γονιών του και πάλι δική του και μόνο δική του και ανακαλύπτει μια μυστική συνομωσία, που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο! Και το χειρότερο; Αυτό το τολμηρό μωρό, που υποτίθεται ότι είναι αδελφός του, είναι στο κέντρο της συνομωσίας αυτής! Τώρα πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν το σατανικό αυτό σχέδιο, να σώσουν τους γονείς τους, την τάξη στον κόσμο και να αποδείξουν ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη! Στην ελληνική μεταγλωττισμένη εκδοχή της ταινίας, ο Πάνος Μουζουράκης «δανείζει» τη φωνή του στο Boss Baby.

Εκτελεστής, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Σάββατο 31/08 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Γουό, Ηθοποιοί: Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου, Τζον Μπέρνθαλ, Χολτ ΜακΚάλανι

Ένας επιχειρηματίας και οικογενειάρχης διαπράττει ακούσια ένα έγκλημα και καταλήγει στη φυλακή. Καθώς γνωρίζει το νέο του περιβάλλον, αντιλαμβάνεται ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει είναι να υιοθετήσει νέους κώδικες ηθικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker, Tim Burton, Αλμοδόβαρ: Οι 10 πολυαναμενόμενες πρεμιέρες του 81ου Φεστιβάλ Βενετίας12.09.2018

Αδίστακτα Πρόσωπα (Face/Off), στον ALPHA, Κυριακή 1/09 στις 22:45

Σκηνοθεσία: Τζον Γου, Ηθοποιοί: Τζον Τραβόλτα, Νίκολας Κέιτζ, Τζόαν Άλεν

Ο πράκτορας του FBI, Σον Άρτσερ προσπαθεί να εντοπίσει ένα βιολογικό όπλο -βόμβα που έχει τοποθετήσει σε άγνωστο σημείο του Λος Αντζελες, ο αδίστακτος τρομοκράτης Κάστορ Τρόι, τον οποίο προσπαθεί εδώ και χρόνια να συλλάβει, ως υπεύθυνο για το θάνατο του παιδιού του. Μετά την ενέδρα που έστησε στον Τρόι και τον αδελφό του, ο αρχιτρομοκράτης πέφτει σε κώμα. Ο μόνος που γνωρίζει σε ποιο σημείο βρίσκεται η βόμβα, είναι ο αδελφός του, Πόλαξ. Ο Σον αποφασισμένος να δώσει τέλος στα παρανοϊκά τους σχέδια, θα προβεί σε μια επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση, που θα του επιτρέψει να «αποκτήσει» το πρόσωπο του αντιπάλου του. Με τον τρόπο αυτό, πιστεύει ότι θα ξεγελάσει τον Πόλαξ, για να του αποσπάσει το ακριβές σημείο της βόμβας. Τα πράγματα όμως γίνονται πιο πολύπλοκα, όταν και ο Τρόι κάνει ακριβώς το ίδιο, αφού συνέλθει από το κώμα και διαπιστώσει ότι το πρόσωπό του έχει… εξαφανιστεί.

H γη της Επαγγελίας, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Κυριακή 1/09 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Νικολάι Αρσέλ, Ηθοποιοί: Μαντς Μίκελσεν, Αμάντα Κόλιν, Σίμον Μπένεμπεργκ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Blockbuster Zone. Δανία, 18ος αιώνας: Ένας φτωχός λοχαγός επιχειρεί να καλλιεργήσει έναν χερσότοπο και να χτίσει εκεί μια αποικία, με αντάλλαγμα έναν τίτλο ευγενείας. Δεν έχει, όμως, υπολογίσει στα σχέδιά του τον μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣταύρος Τσιώλης: Αφιέρωμα στην Ταινιοθήκη για τον σημαντικό σκηνοθέτη12.09.2018

Περισσότερα από Cine News