MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
14
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Only Murders in the Building: Η 4η σεζόν θα είναι και η πιο συναρπαστική – Όσα είδαμε και όσα θα δούμε

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν του Only Murder in the Building η αγωνία χτύπησε κόκκινο, αφήνοντας μας να εικάζουμε το πως θα εξελιχθεί η πλοκή και σε ποιες νέες περιπέτειες θα μπλεχτούν αυτή τη φορά οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές. Για αυτό και εμείς ανακαλύψαμε τις επικρατέστερες θεωρίες για τα επόμενα επεισόδια της σειράς που θα μας απασχολήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, και τις μοιραζόμαστε μαζί σας.

Ειρήνη Μωραϊτη | 31.08.2024

Τα τελευταία 4 χρόνια, οι δημιουργοί μίας από τις πλέον πιο αγαπημένες σειρές του κοινού, δίνουν μαζί μας σταθερό ραντεβού στα τέλη του καλοκαιριού, ώστε να βάλουν τέλος στην αγωνία μας και να μας χαρίσουν τις νέες περιπέτειες της πιο αταίριαστης αλλά συνάμα αχώριστης τριάδας.

Φυσικά, αναφερόμαστε στο Only murders in the building, η λίστα επεισοδίων του οποίου πρόσφατα εμπλουτίστηκε με την “πρεμιέρα” του πολυαναμενόμενου τέταρτου κύκλου του. Και όπως βέβαια οι φαν του OMITB (ο τίτλος εν συντομία), γνωρίζουν, η σειρά αυτή δεν είναι binge-watching approved, αφού τα επεισόδια δεν βγαίνουν όλα μαζί, αλλά θα ανεβαίνουν ένα τη φορά στο Disney+, κάθε Τρίτη.

Έτσι, τον νέο δολοφόνο που θα μας απασχολήσει και τα κίνητρά του θα τα μάθουμε κάπου στα τέλη του Οκτώβρη, όταν αισίως ανέβει και το 8ο και τελευταίο επεισόδιο της. Μέχρι τότε, και έχοντας το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν φρέσκο στο μυαλό μας, ας δούμε τι γεύση μας άφησε αλλά και τι έχουμε να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Βενετίας: Καταχειροκροτήθηκε η Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας12.09.2018

Η “πρεμιέρα” της νέας σεζόν έφτασε και ξεπέρασε τις προσδοκίες μας

Με την τέταρτη σεζόν να σηκώνει αυλαία στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ένα ήταν το ερώτημα των φαν της σειράς. Θα κατάφερνε αυτή η νέα περιπέτεια να φτάσει και να ξεπεράσει τις προσδοκίες τους; Αν και είναι πολύ νωρίς να καταλήξουμε σε ένα τέτοιο συμπέρασμα έχοντας δει μόνο το πρώτο επεισόδιο της σεζόν, μπορούμε να υποστηρίξουμε πως με μεγάλη ευκολία θα καταφέρει να βγάλει ασπροπρόσωπους τους φανς της, αν βέβαια και τα υπόλοιπα επεισόδια είναι στο επίπεδο του πρώτου, και ακόμα καλύτερα!

Πιο συγκεκριμένα, για όσους ίσως δεν θυμούνται ακριβώς που μας είχε αφήσει η 3η σεζόν, το αγαπημένο true-crime podcast του κοινού, με οικοδεσπότες τη Μέιμπελ (Σελένα Γκόμεζ), τον Τσαρλς (Στιβ Μάρτιν) και τον Όλιβερ (Μάρτιν Σορτ), είχε μόλις αποκαλύψει το δολοφονικό μυαλό που κρυβόταν πίσω από τον τελευταίο φόνο που είχε συγκλονίσει, για ακόμα μία φορά, το σύμπλεγμα κατοικιών, Αρκόνια.

Υπενθυμίζουμε, πως το θύμα στη προηγούμενη σεζόν ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός Μπεν Γκλενρόι (Πολ Ραντ), ο οποίος δολοφονήθηκε την ημέρα του ντεμπούτου του στο Μπροντγουέι, ως πρωταγωνιστής στην μεγάλη επιστροφή του Όλιβερ στο θεατρικό σανίδι, -τον δολοφόνο του φυσικά δεν θα τον αποκαλύψουμε, για όσους ίσως δεν έχουν δει ακόμα την 3η σεζόν-, και μέχρι το δαιμόνιο πρωταγωνιστικό τρίο να φτάσει στα ίχνη του δολοφόνου, κινδύνεψαν να κατηγορηθούν οι ίδιοι, και πολλοί ακόμα, ως ηθικοί αυτουργοί. Ευτυχώς για όλους, τα αντανακλαστικά τους δούλεψαν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και ο πραγματικός ένοχος συλλαμβάνεται, δίνοντας τους την έμπνευση για ένα ακόμα φαντασμαγορικό podcast.

Η τέταρτη σεζόν λοιπόν, μας κάνει ένα fast forward στο τελευταίο επεισόδιο αυτού του podcast, το οποίο βρίσκει τους Μέιμπελ, Τσαρλς και Όλιβερ να δέχονται μία πολύ θελκτική και ενδιαφέρουσα πρόταση από την Paramount Pictures, οι περιπέτειες των podcast τους να γίνουν ταινία, με λαμπερούς ηθοποιούς. Ποια να είναι άραγε η παγίδα αυτής της φαινομενικά τέλειας πρότασης, μάλλον όλοι σκεφτήκαμε, και κατανοήσαμε πιστεύω τη διστακτική στάση της Μέιμπελ σε αυτή την προοπτική.

Βέβαια, όλα έχουν το κόστος τους, και τελικά ακόμα και η δύσπιστη Μέιμπελ λέει το ναι, όταν βρεθεί στο Hollywood και δει από κοντά το όραμα της παραγωγής, και όσα αυτό μπορεί να της προσφέρει, και η παραγωγή της ταινίας Only murders in the building, ξεκινά! Η Εύα Λονγκόρια θα υποδυθεί την Μέιμπελ, ο Ζακ Γαλιφιανάκης τον Όλιβερ και ο Γιουτζίν Λεβί τον Τσαρλς! Την ονειρική αυτή νέα πραγματικότητα όμως, αρχίζει να σκιάζει η εξαφάνιση της πιστής φίλης και συνεργάτιδας του Τσαρλς, Σαζ (Τζέιν Λιντς), η οποία είχε πάει στο διαμέρισμά του να φέρει ένα ποτό να γιορτάσουν και από τότε δεν την ξανά είδε κανείς. Ο ίδιος, προσπαθεί αγωνιωδώς να καταφέρει να μιλήσει μαζί της, αν και κάτι δεν του κάθεται καλά στα λίγα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει. Και όταν μαθαίνει πως δεν έχει εμφανιστεί ούτε στη δουλειά της, σκοτεινές υποψίες αρχίζουν να βαραίνουν τις σκέψεις του.

Τελικά, οι υποψίες όλων θα βγουν πραγματικότητα όταν το πτώμα, ή μάλλον ότι έμεινε από αυτό, της Σαζ βρεθεί στο Αρκόνια! Τότε η τριάδα θα αρχίσει να ερευνά έναν ακόμα φόνο, ο οποίος αυτή τη φορά μοιάζει πολύ πιο τρομακτικός από τους άλλους και μας αφήνει όλους με πολλές απορίες. Μήπως ο δολοφόνος ήθελε να σκοτώσει τον Τσαρλς, τον οποίο και μπέρδεψε με τη σωσία του; Και αν αυτό αληθεύει, μήπως στην επόμενη προσπάθειά του ο δολοφόνος δεν “αστοχήσει” και κάνει κακό στον Τσαρλς; Αλλά ποιος να τον θέλει νεκρό;

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια

Το πρώτο επεισόδιο άφησε το κοινό με αρκετές απορίες και κατάφερε να εξάψει το ενδιαφέρον μας, γεγονός πολύ καλό για όσους αγαπούν την κλιμακούμενη αγωνία στις σειρές. Τώρα, για αυτούς που δεν τους αρέσει να περιμένουν σχεδόν 2 μήνες μέχρι να φτάσουν στο τέλος του μυστηρίου, θα προτείναμε να ξεκινήσουν τον 4ο κύκλο μετά την ολοκλήρωσή του!

Όσο για τις επόμενες εξελίξεις, δεν είναι πολλά αυτά που γνωρίζουμε, αλλά θα μοιραστούμε μαζί σας κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες θεωρίες που ακούγονται για το ποια θα είναι η μεγάλη ανατροπή που αναμένουμε να υπάρξει και σε αυτή τη σεζόν!

Η μία σκέψη που περνάει στο μυαλό των τηλεθεατών, είναι η ανάμειξη της Τζαν, δολοφόνου της 1ης σεζόν και ερωτικού ενδιαφέροντος τόσο του Τσαρλς, όσο και της Σαζ. Και η αλήθεια είναι πως η αναφορά της στην προηγούμενη σεζόν, αναζωπυρώνει αυτή τη πιθανότητα αρκετά. Μία ακόμη εικασία, που θα μπορούσε να προσφέρει μία εκπληκτική ανατροπή στη σειρά, είναι πως η Σαζ δεν πέθανε, εξάλλου ως stunt-double ήξερε να επιβιώνει από επικίνδυνα σενάρια, αλλά κάποιος προσπαθεί να τρομάξει τους podcaster, γνωρίζοντας τα κουμπιά τους… Φυσικά, αν θέλουμε να αναπτύξουμε την εικασία αυτή, θα μπορούσαμε να πούμε πως η ίδια η Σαζ σκηνοθέτησε τη δολοφονία της.

Ακόμα, αρκετοί φαν έχουν σκεφτεί πως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον τον φόνο αυτής της σεζόν να τον προκάλεσε ένα μέλος της παραγωγής/cast της ταινίας που ετοιμάζεται προς τιμήν του podcast “Only murder in the building”, για να αυξήσει τις μετοχές της νέας αυτής φιλόδοξης προσπάθειας. Από όλα αυτά τα σενάρια βέβαια, το πιο επικρατέστερο είναι και το πιο “απλό”, πως υπάρχει δηλαδή ένας δολοφόνος εκεί έξω που έχει βάλει στο μάτι όχι μόνο τον Τσαρλς, για αυτό και σκότωσε κατά λάθος τη σωσία του, αλλά και τους υπόλοιπους δύο της ομάδας.

Προς το παρόν πάντως, στο δεύτερο επεισόδιο της σεζόν, το οποίο αναμένουμε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, θα δούμε τη τριάδα να μπαίνει και πάλι στο ρόλο των ντετέκτιβ, ενώ ταυτόχρονα η ταινία στην οποία συμφώνησαν αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστροφή στην Αθήνα: Οι συναυλίες και τα φεστιβάλ που μας κάνουν να ανυπομονούμε για τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Οι νέοι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν
  • Ο Ζακ Γαλιφιανάκης ως Όλιβερ, ο Γιουτζίν Λέβι ως Τσαρλς και η Εύα Λονγκόρια ως Μέιμπελ, στην κινηματογραφική μεταφορά του podcast
  • Η Μόλι Σάνον ως Μπεβ Μέλον, παραγωγός του Paramount Studios, που «καίγεται» να χαρίσει στο δημοφιλές true-crime podcast της παρέας μια κινηματογραφική μεταφορά
  • Ο Jin Ha ως Μάρσαλ Πίποουπ, σεναριογράφος της κινηματογραφικής μεταφοράς του podcast
  • Η Siena Werber ως Tawny Brothers και η Catherine Cohen ως Trina Brothers, οι δίδυμες αδερφές και σκηνοθέτες της κινηματογραφικής μεταφοράς του podcast
  • Η Μελίσα ΜακΚάρθι ως αδερφή του Τσαρλς, που ζει για χρόνια στο Λονγκ Άιλαντ, όμως κάνει την επιστροφή της
  • Όσο για τις επιστροφές που αναμένουμε να δούμε, θα είναι η Λορέτα της Μέριλ Στριπ, η Ντετέκτιβ Ντόνα Γουίλιαμς της Da’Vine Joy Randolph και ο Χάουαρντ του Μάικλ Κύριλ Κράιτον.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως οι ανατροπές που πρέπει να περιμένουμε θα είναι για ακόμη μία σεζόν αρκετές και κάθε νέο επεισόδιο θα εντείνει την αγωνία μας, ξεσκεπάζοντας σιγά σιγά τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από το μυστήριο της 4ης σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnly Murders in the Building: Ο τέταρτος κύκλος διαθέσιμος αποκλειστικά στο Disney+12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το πρώτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν του Only murders in the building μπορείτε να το βρείτε στο Disney+, με τη σειρά να εμπλουτίζεται με νέα επεισόδια κάθε Τρίτη.

Περισσότερα από Cine News