MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
14
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Free City: Τι θα κάνουμε δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα;

Μουσική, θέατρο, σινεμά, αθλητισμός. Η δωρεάν ατζέντα αυτού του Σαββατοκύριακου τα έχει όλα.

Monopoli Team

1. Ο Κώστας Χατζής και η Ελπίδα στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Κώστας Χατζής, Photo: Costas Broumas

Μια αξέχαστη μουσική εμπειρία που θα μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια του Κώστα Χατζή και της Ελπίδας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου. Ο Κώστας Χατζής, ο εμβληματικός Έλληνας τραγουδιστής και τραγουδοποιός, γνωστός για το ιδιαίτερο ύφος του και τα κοινωνικά του τραγούδια που αγγίζουν βαθιά τις ψυχές των ανθρώπων, θα συναντήσει επί σκηνής την Ελπίδα, τη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, με τη σπουδαία καριέρα με τις πολλές επιτυχίες. Μαζί τους θα βρίσκεται και η Δανιέλα Χατζή, σε μια συναυλία που θα αποχαιρετήσει το τελευταίο βράδυ του καλοκαιριού.
Σάββατο 31 Αυγούστου στις 21:00
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κωστής Μαραβέγιας στα Λιπάσματα για ένα live με ελεύθερη είσοδο12.09.2018

2. Καγιάκ στο ΚΠΙΣΝ

Μια βόλτα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι πάντα μια καλή επιλογή για ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο. Έτσι, στο τέλος της εβδομάδας, μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε καγιάκ στο κανάλι, μια εμπειρία που μας προσφέρει την ευκαιρία να γνωριστούμε με το καγιάκ και παράλληλα, αποτελεί μια διαφορετική, κωπηλατική ξενάγηση στο ΚΠΙΣΝ. Επειδή οι αθλητικές δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αλλάξουν τοποθεσία. *Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Αυγούστου στις 18:00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Festival Alzheimer επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ για να δώσει το σωστό στίγμα για την άνοια12.09.2018

3. Προβολή των ταινιών Fireheart και Paw Patrol στο Κτήμα Φιξ

Fireheart

Και αυτό το Σαββατοκύριακο έχει προβολές στο Κτήμα Φιξ, για μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο θα παρακολουθήσουμε το Fireheart που θα μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 1932, μια εποχή όπου οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να είναι πυροσβέστες. Η κεντρική ηρωίδα, η Τζόρτζια Νόλαν, ονειρεύεται να γίνει πυροσβέστης παρά τις κοινωνικές περιορισμούς. Όταν οι πυροσβέστες της πόλης αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια πυρκαγιών, η Τζόρτζια βλέπει μια ευκαιρία. Μεταμφιέζεται σε άνδρα, παίρνοντας το όνομα “Τζο”, και εντάσσεται σε μια ομάδα αυτοσχέδιων πυροσβεστών για να σώσει την πόλη και να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Τη Κυριακή, σειρά έχει η δημοφιλής ομάδα των κουταβιών Paw Patrol, που  ξεκινά την πρώτη της μεγάλη περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη. Ο κύριος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στη γειτονική Πόλη της Περιπέτειας και προκαλεί χάος. Ο Ράιντερ και τα ηρωικά κουτάβια πρέπει να αντιμετωπίσουν την πιο δύσκολη αποστολή τους μέχρι τώρα.
Σάββατο 31 Αυγούστου και Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Κτήμα Φιξ, Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Κτήμα Φιξ γίνεται για 2η χρονιά θερινό σινεμά – Το πρόγραμμα των δωρεάν προβολών12.09.2018

4. Η Τουρκομερίτισσα, του Δημήτρη Καρατζιά στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2024 «Όμορφες νύχτες στην πόλη», θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Η Τουρκομερίτισσα». Πρόκειται για μια γλυκόπικρη αφιέρωση στους πρόσφυγες της Μικρασιατικής Καταστροφής, με ιδιαίτερη έμφαση στη ζωή και το έργο της Μαρίκας Νίνου, μιας εμβληματικής τραγουδίστριας του ρεμπέτικου τραγουδιού. Αφηγείται, έτσι, την ιστορία της Ευαγγελίας Αταμιάν, μιας Αρμένισσας που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα της λόγω της Μικρασιατικής Καταστροφής. Η Αταμιάν μεγάλωσε στην Κοκκινιά, μια περιοχή που υποδέχθηκε πολλούς πρόσφυγες εκείνη την εποχή. Εκεί, μετονομάστηκε σε Μαρίκα Νίνου και κατέληξε να γίνει μια από τις πιο σημαντικές και διάσημες φωνές της εποχής της στο ελληνικό ρεμπέτικο τραγούδι.
Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Θέατρο Άλσους Βεΐκου, Λεωφόρος Ομορφοκκλησιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ γιορτή της τζαζ επιστρέφει στην Τήνο – Όσα θα δούμε στο 15ο Jazz on Tinos 202412.09.2018

5. Ο Θρύλος της Μουλάν, σε σκηνοθεσία Χρήστου Τριπόδη στο Ανοιχτό Θέατρο Πλατείας Δεξαμενής

Τη πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου, θα παρακολουθήσουμε τη παράσταση «Ο Θρύλος της Μουλάν», μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, σε σκηνοθεσία Χρήστου Τριπόδη. Η Μουλάν είναι μια νέα γυναίκα, η οποία στο πλαίσιο του πολέμου, μεταμφιέζεται σε άνδρα και παίρνει τη θέση του πατέρα της, προκειμένου να πολεμήσει. Μια θεατρική παράσταση που υμνεί τη γυναικεία φύση και την δύναμη της γυναίκας να εναντιώνεται σε παρωχημένες παραδόσεις.
Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Ανοιχτό Θέατρο Πλατείας Δεξαμενής, Κορωπί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστροφή στην Αθήνα: Οι συναυλίες και τα φεστιβάλ που μας κάνουν να ανυπομονούμε για τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις