MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
15
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η πολύχρωμη πόλη που ψηφίστηκε ως η καλύτερη στον κόσμο για ταξιδιώτες

Μια πόλη που πιθανότατα δεν έχετε ξανακούσει ψηφίστηκε στα Travel + Leisure World’s Best Awards ως η καλύτερη του κόσμου για το 2024.

| Φωτογραφία: Unsplash/Daniels Joffe
Monopoli Team

Περισσότεροι από 180.000 ταξιδιώτες ψήφισαν τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές της χρονιάς στα βραβεία World’s Best Awards του αμερικανικού περιοδικού Travel + Leisure. Οι αναγνώστες του δημοφιλούς ταξιδιωτικού περιοδικού ψήφισαν, μεταξύ άλλων, τις αγαπημένες τους πόλεις για διακοπές σε όλο τον κόσμο, με κριτήρια τα αξιοθέατα, τον πολιτισμό, τη φιλοξενία, το φαγητό και τις επιλογές για ψώνια.

Μια πολύχρωμη, μικρή πόλη, που πιθανότατα δεν έχετε ξανακούσει, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις 25 καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2024.

Ο λόγος για το San Miguel de Allende στο Μεξικό. Τέσσερις ώρες βορειοδυτικά από το Μέξικο Σίτι, το San Miguel de Allende είναι μια πόλη-στολίδι, φημισμένη για την ισπανική αποικιακή αρχιτεκτονική της, τα πολύχρωμα κτήρια της και τη καλλιτεχνική και γαστρονομική σκηνή της. Το ιστορικό κέντρο της πόλης έχει μείνει αναλλοίωτο και αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

Φωτογραφία: Unsplash/Jezael Melgoza

Όπως αναφέρει το Travel + Leisure, το San Miguel de Allende είναι ένας πολιτιστικός κόμβος που παντρεύει το παλιό και το νέο. «Το φαγητό ήταν εκπληκτικό, η πόλη καθαρή και οι άνθρωποι πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί», σημειώνει ένας ταξιδιώτης που συμμετείχε στην έρευνα του Travel + Leisure.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒόλτα στα γραφικά ορεινά χωριά της Θάσου12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί